Сімейство в зборі: Стас Бондаренко поділився рідкісним кадром з усіма дітьми

1457

34-річний Стас Бондаренко — не тільки успішний актор, але турботливий багатодітний батько. У першому шлюбі з актрисою Юлією Чиплиевой у нього народився син Марк (10), а в нинішньому шлюбі, з моделлю Аурікою Альохіної, з’явилися на світ дві дочки — Алексія і Мікаела.

Читайте також:Дружина Стаса Бондаренко вийшла на червону доріжку через тиждень після пологів

Незважаючи на розлучення з першою дружиною, Стас зумів зберегти з нею дружні стосунки, та приймає активну участь у вихованні спадкоємця. А хлопчик часто проводить час з новою родиною батька і душі не чає в сестренках. Зоряний батько в особистому блозі часто радує шанувальників чудовими сімейними фотографіями з дітьми і ділиться новинами про них.

© Instagram @st_bond

Наприклад, сьогодні актор опублікував рідкісний кадр, на якому всі його діти разом.

Сімейство в зборі. Алекса Марка весь день не відпускала. А Міка була в шоці від кількості людей, — підписав фото зоряний батько.

© Instagram @st_bond

Шанувальники прийшли в захват від чудового сімейного знімка і залишають добрі побажання сім’ї улюбленого актора, а також обговорюють, як підросли його спадкоємці за літо:

Ну, ось і все разом!!!))) які ж ви дружні!!!))) Просто обажульки!!!

Марк змужнів.. зростає хлопчисько.. Алекса-чудова, обожнюю її в твоїх сториз.. з Мікою-пухляшкой у тебе на руках-ти виглядаєш хлопчиком))), Діткам -здоров’я і щастя

Яка сонячна фотографія! Всі радісні з усмішкою на обличчі, тільки Міка в подиві)) Всіх благ Вашій дружній родині!

Читайте також:Дружина Стаса Бондаренко опублікувала зворушливе відео з прогулянки з обома дочками

До речі, зоряний батько не відразу показав громадськості обличчя молодшої дочки, хоча її фотографіями почав ділитися практично з народження. Перший знімок з новонародженою донечкою він опублікував прямо з пологового будинку, а зовнішність дитини розсекретив лише через пару місяців. Стас разом з донькою прийняв участь у професійній фотосесії і захопив численних фанатів зворушливим кадром у своєму особистому блозі.

Мікаела дуже схожа Алексу. Але про це точно можна буде сказати пізніше, – підписав актор кадри з Мікаелою.

© Instagram @st_bond

А шанувальники відзначають, що неймовірну схожість сестер особливо помітно, якщо порівняти фотографії Алексії і Мікаели в одному віці. Той же погляд блакитних очей і пухкі щічки.

В одному з рідкісних інтерв’ю Бондаренко розповів про те, як виховує єдиного сина, і зізнався, що намагається приділити йому якомога більше вільного часу і виростити справжнім чоловіком.

Я Марка сприймаю як цілком окрему особистість і виховую його так само жорстко, як мене мій батько. Намагаюся стримувати свої обіцянки і від сина вимагаю, щоб він тримав своє слово. Я вже його навчив: грі у футбол, їзді і стрибків на спеціальному самокаті в скейт-парку. Сьогодні він чудово виконує кілька трюків. Зрозуміло, що він неодноразово падав, але я не тривожний тато — хлопець повинен бути розвиненим. Ще на картинг ми з ним частенько заглядаємо, в батутний центр.

До речі, Стас дуже дружний зі своїм колегою, актором Іваном Жидковим. Разом вони зайняті не тільки в декількох театральних постановках, але і часто сидять зі своїми дітьми. Нагадаємо, що у Івана їх двоє — 10-річна дочка Марія, яка народилася у першому шлюбі Жидкова з актрисою Ольгою Арнтгольц, і син Степан, якому в жовтні виповниться 2 роки. Він з’явився на світ у відносинах з моделлю Лілією Соловйової. Незважаючи на те, що Іван розлучився з мамами своїх дітей, він намагається проводити із спадкоємцями кожну вільну хвилину. Судячи з кадрів в особистих блогах Івана і Стаса, зіркові батьки відмінно справляються з дітьми і завжди дуже весело проводять час без мам.

Фото на анонс: Instagram @st_bond