Беремо на замітку: як Кейт Міддлтон підкреслює сильні сторони своєї фігури

1051

Герцогиня Кембриджська не відразу стала іконою стилю. Спочатку вона допускала модні промахи. Однак на помилках вчаться. І тепер кожен її образ тиражується модницями, які публікують свої фото в соціальних мережах.

Користувачки Мережі навіть придумали особливий хештег — #replikatе

© Instagram @katesreplikates
© Instagram @alowersaxonyprincess
© Instagram @kensingtonwardrobe

Читайте також:По стопах принцеси Діани: у Кейт Міддлтон новий фешн-радник

І в цьому немає нічого поганого! Кейт Міддлтон дійсно є модним орієнтиром, зразком.

Стиль Кейт, безумовно, зазнав незначні зміни за останній рік, так як у центрі уваги опинилася Меган, — коментує образи герцогині Кембриджської фешн-оглядач Клаудія Джозеф. — Вона стала набагато більш модною в спокійній і стриманій манері. Замість того, щоб ризикувати, прийняла нинішню тенденцію сімдесятих: блузки з бантом, широкі брюки та сукні-міді, які дійсно їй підходять. Вона не тільки схожа на супермодель, але і одягається так само. Мені подобається той факт, що вона поєднує у собі хай-стріт і дизайнерський одяг.

Фаворити Кейт Міддлтон — приталені сукні А-силуету. Вони підкреслюють її струнку талію і візуально створюють ефект пісочного годинника.

© Instagram @joydreamslink
© Instagram @joydreamslink
© Instagram @joydreamslink
© Instagram @duchessonabudget19
© Instagram @duchessonabudget19

Читайте також:Модні повтори: улюблені сукні Кейт Міддлтон

Нагадаємо, у дружини принца Вільяма астенічний статура (ектоморф).

Це ті самі щасливі володарки худих і струнких фігур, які, як нам здається, ніколи не повніють. Жінкам эктоморфного типу простіше стежити за своєю вагою, жир накопичується досить повільно, — пояснює ендокринолог-терапевт Діляра Лебедєва. — Вони часто позбавлені приємних округлостей і рельєфності форм, кутасті і схожі на підлітків. Зовні конституція таких людей нагадує олівець — маленькі плечі, груди, вузькі крижі. Обхват грудей, талії і стегон приблизно однаковий. Довгі руки і ноги. Коротка верхня частина тіла і довгі кінцівки, створюють ілюзію «ноги від вух». Погано розвинена жирова тканина, як правило, відбивається на розмірі грудей, а іноді на її відсутність. Вузькі плечі і грудна клітка, вузькі кисті і стопи, і, яке щастя, вузька талія!

Тому, вибираючи сукні, які крадуть відчуття зайвої стрункості, Кейт Міддлтон робить ставку на перевірені і прикрашають її моделі. Наприклад, у Мережі чимало фотографій герцогині в образах, створених дизайнером Emilia Wickstead. Помічаєте, модель одна, а відтінки — різні? Відомо, що дизайнер навіть назвала це плаття ім’ям титулованої замовниці — «Кейт».

© Instagram @duchessonabudget19

А який силует в одязі підкреслює достоїнства вашої фігури?

Фото на анонс: Instagram @katemiddleton_area, @cambridges_sussexes_