Сімя важливіше всього: Тетяна Навка поділилася зворушливим відео з участю дочки і хрещениці

544

Тетяна Навка — не тільки відома спортсменка і олімпійська чемпіонка, але і мама двох доньок: 19-річної Олександри попової, яка з’явилася на світ у шлюбі з фігуристом Олександром Жуліним, і 5-річної Надійки, народженої в шлюбі Тетяни з прес-секретарем президента РФ Дмитром Пєсковим.

© Instagram @tatiana_navka

У квітні минулого року знаменитість вперше поділилася чудовою новиною про те, що в їхній великій родині сталося поповнення: у сестри Наталії народилася донька. А вже в листопаді поділилася фотографіями з таїнства хрещення дитини.

© Instagram @tatiana_navka

Про Наталю відомо дуже небагато, так як вона воліє залишатися в тіні своєї знаменитої сестри. У 2012 році вона вийшла заміж за Євгена Єгорова, який теж не має ніякого відношення до світу шоу-бізнесу. Сестри дуже дружні: вони часто бувають разом на світських заходах і регулярно проводять разом відпустку. Наприклад, у січні цього року вони разом з дітьми і мамою Раїсою Анатоліївною чудово відпочили на Мальдівських островах. Поки дорослі насолоджувалися канікулами, маленька Надя з задоволенням поралася зі своєю кузиною і наглядала за нею.

View this post on Instagram

A post shared by Tatiana Navka (@tatiana_navka) on Jan 26, 2019 at 6:24am PST

А тепер Тетяна з хрещеницею, донькою, сестрою і мамою знову вирішили відправитися у відпустку разом: Навка опублікувала відеоролик з аеропорту, на якому вона катає свою 1,5-однорічну хрещеницю на валізі, поки та заливисто сміється.

Щастя!! ❤️, — підписала ролик Тетяна.

View this post on Instagram

A post shared by Tatiana Navka (@tatiana_navka) on Nov 12, 2019 at 3:59am PST

Прихильники залишилися в захваті від милого відео і написали в коментарях безліч теплих слів Тетяні та її сім’ї:

Такий задоволений карапуз ❤️

😍😍😍 Малятко до польоту готовий!

Як круто 😍

А трохи пізніше Тетяна поділилася фотографією з дівчатками з відпочинку, зворушливо підписавши знімок:

Краща прикраса жінки! 😍😁👧🏼👶

© Instagram @tatiana_navka

Тетяна часто публікує у своєму ліном блозі фотографії з улюбленими дочками, чоловіком і його дітьми від першого шлюбу. А нещодавно спортсменка показала передплатникам рідкісні кадри з молодшою сестрою в честь її дня народження.

Спасибі батькам, що ти є у мене!!! Спасибі, що завжди поруч.!! Дякую тобі, за те, що завжди прийдеш на допомогу і підставити плече!!! Я дуже сильно тебе ціную, дорожу і обожнюю!!❤️❤️❤️ Будь здорова і щаслива моя єдина, незамінна і неповторна, Наталія Навка. З Днем Народження, сестричко!!!, — написала вона.

Гортайте!

View this post on Instagram

A post shared by Tatiana Navka (@tatiana_navka) on Oct 30, 2019 at 5:23am PDT

Фото на анонс: Instagram @tatiana_navka