Сімя на головному: Джиган і Artik&Asti показали зворушливі сімейні кадри в новому кліпі

1300

Сьогодні популярний російський репер Джиган представив кліп на спільну пісню з дуетом Artik&Asti «Таких не буває». Що примітно, прем’єра кліпу відбулася напередодні Всеукраїнського дня любові, сім’ї та вірності, оскільки сам трек присвячений тим, хто любить і любимо.

В кліпі використані дуже зворушливі моменти особистого життя артистів, рідкісні кадри з домашніх відео з дітьми і дружинами, адже кожен з учасників цього позапланового тріо поділяє важливість сімейних цінностей.

Нагадаємо, що разом зі своєю дружиною Оксаною Самойлової репер Джиган виховує трьох дочок: Аріель, Лею і Майю. Дорогоцінні кадри з його улюбленою родиною лягли в основу відеокліпу. Варто відзначити, що доньки – головні шанувальниці творчості тата: у своєму блозі Джиган часто ділиться з шанувальниками відеозаписами з дівчатами, які танцювали під його треки.

View this post on Instagram

A post shared by Джиган / GeeGun (@iamgeegun) on Mar 18, 2019 at 12:00pm PDT

У відео також показані кадри з життя Ганни Дзюби (Asti) з молодою людиною і Артема Умрихіна (Artik) з дружиною Раминой і сином Ітаном, якому в листопаді виповниться два роки. Зараз, до речі, щаслива сім’я знову чекає поповнення.

© Instagram @jro888

До речі, всі ці зоряні батьки встигають не тільки виховувати своїх дітей, але і робити успішну кар’єру: Джиган і Artik&Asti записують хіти, виступають на найбільших майданчиках і отримують заслужені нагороди.

View this post on Instagram

A post shared by Джиган / GeeGun (@iamgeegun) on Jun 3, 2019 at 11:09am PDT

View this post on Instagram

A post shared by ARTIK #SelfMade (@artikselfmade) on May 31, 2019 at 2:03am PDT

Відеокліп за короткий час зібрав величезну кількість коментарів і відгуків від захоплених шанувальників:

Ваша сім’я,приклад для багатьох! Зберігайте Вашу любов! Всього самого найкращого!

Аааааа😍блін, я навіть розплакалася. Це дуже мило і ніжно. Обожнюю вашу сім’ю. Денис, зберігайте і бережіть Оксаночку і діток🙏 Ні дня не проходить без перегляду Оксанкіних сторіс😂 ваші діти просто принадність😍

Шикарний кліп, вставки сім’ї дуже круто зроблені 😊🙏🏻

Зазначимо, що музиканти останнім часом все частіше знімають у своїх кліпах рідних і друзів. Денис Клявер, наприклад, підготував спеціальний подарунок до Дня матері. В його кліпі знялися Юлія Барановська, співачка Слава, Наталія Подольська, Наташа Корольова, Жасмин, Олена Свиридова, співачка Максим, Катерина Шпіца, Лера Кудрявцева та інші зіркові матусі:

Сьогодні в День матері хочу привітати самих дорогих і рідних у долі кожної людини людей, матусь!Милі, ніжні, добрі, турботливі, найкращі наші, бажаю безмежного щастя у ваших люблячих очах, взаєморозуміння з дітьми та міцного здоров’я! А від нас тримайте ось такий приємний подаруночок! ПРЕМ’ЄРА кліпу «Коли ти станеш великим. Мами»!

Фото на анонс: особисті блоги зірок.