Від мами – до дітей: син Марії Кожевнікової успадкував фамільну особливість

886

Марія Кожевнікова зараз насолоджується морськими канікулами на курорті Іспанії і звичайно, компанію їй складають улюблені сини: 5-річний Іван, 4-річний Максим і 2-річний Василь. Хлопчаки засмагають і багато купаються.

Нещодавно Марія опублікувала в особистому блозі веселий відеоролик, на якому танцює разом із старшими синами Іваном і Масимом. Хлопці одягнені в однакові стильні плавки в класичну клітку Burberry і демонструють оригінальні танцювальні па. Але найцікавіше, що в якості танцполу зіркова сім’я вибрала величезне ліжко-лежак.

Хто повторить Максимкину імпровізацію ?! – жартівливо поцікавилася у передплатників Марія.

View this post on Instagram

A post shared by Марія Кожевнікова (@mkozhevnikova) on Aug 24, 2019 at 8:48am PDT

А вчора в особистому блозі щасливої матусі з’явилося фото середнього сина Максима, на якому він неймовірно на неї схожий, більш того — він навіть успадкував родимку від мами!

Мій годувальник 😍Наш Макусик зібрав уже кілька кг черепашок 🐚Встає з ранку і йде на море… вирішив в 4 роки замутити бізнес , правда в грошах не орієнтується поки, але покупців шукає зараз 😉готовий на обмін, необхідно лего або тоботы 🤣у мене все 😅

P. S. до Речі, зауважте, моя родимка над губою передалася, — підписала знімок Марія.

© Instagram@mkozhevnikova

Порівняйте самі, як схожі мама з сином!

© Instagram @mkozhevnikova

Шанувальники також відзначили подібність, звернувши увагу на родимки над губою:

Як схожі 🙈🙈одне обличчя!

Буває ж 👍🏼👏🏼👏🏼

Усмішка ваша!

До речі, сини Кожевнікової дуже підросли за останній час. Іван серйозно захопився футболом, виграє свої перші змагання і не пропускає жодного тренування, а також у дитячому садку почав вивчати китайську мову. Максиму подобається військова тематика і він мріє служити в армії. Крім того, хлопчики минулого літа самі навчилися плавати і, за словами Марії, вже долають пристойні дистанції, звичайно, під наглядом батьків.

Ваня і Максим дуже дружні. Вони можуть сваритися, навіть битися, але при цьому вони банда, вони завжди один за одного. Середній, Максим, за Ваню взагалі горою! Він у нас войовничий, мріє стати десантником і слухає пісню Газманова про десант сто п’ятдесят разів на дню. Він у свої три роки хоробро заступається за Ваню, навіть якщо кривдникові всі десять, – з гордістю говорито своїх хлопчаків Марія.

© Instagram @mkozhevnikova, @ivanbromaksbrovasilek

До речі, нещодавно Марія поділилася чудовим морським знімком з молодшим сином, якому цього літа виповнилося два роки, і з легким смутком висловилася на тему того, що діти дуже швидко ростуть і дорослішають.

❤️Час зупинись, ну або тикай повільніше… — підписала фото Марія.

© Instagram @mkozhevnikova

Варто відзначити, що, незважаючи на юний вік, Вася вже пробує різні види спортивної активності. Цієї весни Марія розповіла про нове захоплення Василя. Виявилося малюк, під чуйним наглядом тата освоїв беговел — вид велосипеду без педалей. Його користь очевидна, адже за допомогою цього пристосування дитина швидше вчиться ходити і краще бігати. Крім того, беговел — один з найбезпечніших видів велосипеда.

Фото на анонс: Instagram @mkozhevnikova