Так чи потрібні хлопчикам ляльки? Катерина Вуличенко розкритикувала сучасні методи виховання дітей

348

Катерина Вуличенко в минулому році стала мамою вдруге. Через 12 років після появи доньки Катерина зважилася на нову вагітність. Їй вдалося приховувати цікаве положення до сьомого місяця. Малюк з’явився на світ в термін, і щаслива мама поділилася радісною подією у себе в блозі.

Старша, Соня, якій 12 років діставалося все увагу мами однієї, сприйняла появу брата на світ неоднозначно. Дівчинка не могла приховати ревнощі до новонародженого. Вуличенко зрозуміла, що з дочкою їм необхідно більше часу проводити вдвох.

У мене з’явився супернадійний компаньйон на яку я можу покластися, Соні приємно що мама веде себе з нею як з дорослою, та й вона мене тримає в тонусі! — ділилася Катерина. — Я тепер в курсі всіх підліткових новин і напам’ять знаю репертуар Тими Белларуских

Фото: Instagram @vulichenko

Зараз весь вільний час Вуличенко присвячує обом дітям. Спостерігаючи за тим, як розвивається молодший, актриса пригадує моменти з дитинства дочки. І сьогодні мама різностатевих і різновікових дітей поділилася своїми спостереженнями за сином і дочкою. Особистий досвід Катерини навів її на думку про те, що новомодна система виховання дітей без гендерної відмінності не має нічого спільного з реальністю.

Знаєте, зараз висловлюся різко, але по-моєму ця новомодна теорія, про те що це ми батьки нав’язуємо своїм дітям приналежність до певної статі — дика нісенітниця. Багато всього вони пишуть, але грубо кажучи, сенс цієї теорії , що потрібно пропонувати хлопчикам ляльки і спідниці, дівчаткам машинки і чоловічий одяг, а вони нехай самі визначаються що їм цікавіше.. що діти, будучи малюками не усвідомлюють хлопчики вони чи дівчатка… по-моєму маячня… тільки розкривати дітям мозок… мені здається діти народжуються прекрасно усвідомлюючи хто вони такі, мало того , вже сформованими особистостями мають свій характер! — поділилася актриса. — А що стосується мого восьмимісячного мужика, то з усього розмаїття іграшок він безпомилково вибирає машинку і молоток! А в бік Сониных ляльок навіть не дивиться! І повірте, я йому цього не нав’язувала, як я можу нав’язати йому любов до машинок у вісім місяців?

Фото: Instagram @vulichenko

Багато шанувальників підтримали Катерину:

Я з тобою повністю згодна. Це все для руйнування традиційної сім’ї🙈

Повністю з Вами згодна) потім діти й самі не розуміють хто вони…

Катюша, я повністю згодна з вами, що це повна маячня якась, навіщо впихати дітям , нехай самі чим хоче тим і грають, нічого такого в цьому немає.

Ідея про те, що діти повинні виховуватися поза рамками гендеру, стала все частіше звучати останнім часом, особливо з вуст західних зірок. Так, наприклад, Анджеліна Джолі вважає, що нав’язувати дітям інтереси відповідно до їх напів — неправильна ідея. А її дочка вважає за краще одягатися в чоловічий одяг і цікавиться технікою.

До речі, не так давно бурхливі емоції у шанувальників викликала і Вікторія Макарська, написавши пост про роль жінки в сім’ї.

Читайте також:

  • Як сестрички: дочка Катерини Вуличенко зростає копією мами
  • Як підріс: Катерина Вуличенко розповіла про нову звичкою маленького сина
  • Квіти і ніжність: Катерина Вуличенко опублікувала фото з обома дітьми
Фото на анонс: Instagram @vulichenko