Улюблена трійця: всі внуки Юрія Малікова на одному фото

621

76-річний Юрій Маліков — не тільки творець знаменитої групи » ВІА «Самоцвіти», але і засновник і глава музичного клану Малікова. Вже більше 50 років він щасливо живе зі своєю дружиною Людмилою, яка не тільки прославила своїм вокалом групу чоловіка, але і подарувала йому сина Дмитра (49) та доньку Інну (42).

© Instagram @yurimalikov
© Instagram @yurimalikov

Зоряні спадкоємці пішли по стопах своїх знаменитих батьків і теж пов’язали своє життя з музикою. Дмитро став популярним співаком, а також композитором і піаністом. Він вже більше 30 років виступає на сцені і є улюбленцем публіки. Інна успішно продовжує справу батька і керує, а також виступає у групі «Нові самоцвіти». І, звичайно, вони вже зробили Юрія Федоровича дідом.

Читайте також:І стар, і млад: велика родина Малікова на відпочинку

У Дмитра і його дружини Олени доросла дочка Стефанія (19), яка навчається на факультеті журналістики МДІМВ і вже пробує себе у ролі телеведучої. Також у них росте син Марк, який з’явився на світ у січні 2018 року з допомогою сурогатної мами. У Інни є син Дмитро (20), який зараз навчається за кордоном, проте часто відвідує рідних.

© Instagram @steshamalikova, @d_malikov, @innamalikova

Маліков-старший ще в 2013 році завів собі особистий блог в Instagram, однак фотографіями ділиться не так часто, як хотілося б його численним шанувальникам. Кожен сімейний кадр сприймається ними, як справжній подарунок. Тому на початку цього тижня їх захопленню не було меж, адже Юрій Федорович вперше поділився знімком, на якому відображені всі його онуки!

Улюблена трійця) ❤️❤️❤️ — підписав фото зоряний дідусь.

© Instagram @yurimalikov

Захоплені шанувальники дякують знаменитість за теплий сімейний кадр і залишають добрі побажання всьому сімейству Малікова.

Стешенька, Маркуша, Діма — принадність які гарні! Щастя вам всім і добра!!!

Диво! Щастя і здоров’я всій вашій чудовій сім’ї Малікова!

Красиві, щасливі, прекрасні! Спасибі, що ділитесь найпотаємнішим, Юрій Федорович! Обожнюю вашу родину!

Читайте також:Одразу видно, чий син: Дмитро Маліков поділився чудесним кадром з дружиною і сином

До речі, в одному з інтерв’ю Маліков-старший зізнався, що обожнює своїх онуків і намагається проводити з ними якомога більше часу. Зоряний дідусь впевнений, що головне досягнення в його житті — це міцна та дружна сім’я.

Для мене ніколи не стояло питання: сім’я або щось ще. Може бути, тому що батьки прожили разом все життя. І дідусі з бабусями обійшлися без розлучень. Мені в родині дуже добре, ми з Люсею постійно разом. Можемо і посваритися, але дуемся один на одного не більше півгодини. З дорослими онуками зідзвонюємося кожен день. Діма, син Інни вчиться в Інституті Поля Бокюза, вивчає ресторанний бізнес. А Стеха пробує себе в різних видах творчості, долучається до мистецтва, — з гордістю говорить про свою сім’ю Юрій Маліков.

© Instagram @retro_fm
Фото на анонс: Instagram @oll.pushkareva