Талант: 2-річний син Наді Ручки потішив шанувальників веселою пісенькою

499

38-річна Надя Ручка не тільки популярна і талановита співачка, але і мама 2-річного синочка на ім’я Лев. Малюк народився в шлюб співачки і бізнесмена Дениса Боярко. Знаменитість довгий час приховувала своє цікаве положення, і лише за три місяці до пологів розсекретила вагітність. Народжувала вона в Московському центрі акушерства імені в. І. Кулакова.

© Instagram @tnadiaruchka

Зіркова мама не часто ділиться в особистому блозі фотографіями з сином і чоловіком, вважаючи за краще публікувати кадри модних фотосесій або відпускні знімки.

© Instagram @tnadiaruchka

Днями співачка показала веселе відео, на якому її син виконує одному йому відому пісню.

Сьогодні моєму коханому чоловікові 2,2 рочки, — підписала ролик зіркова мама.

View this post on Instagram

A post shared by Nadia Ruchka | Надя Ручка (@nadiaruchka) on Oct 17, 2019 at 11:58am PDT

Шанувальники прийшли в захват від зоряного спадкоємця і залишають щирі компліменти йому і його знаменитої мами, а також поздравлют їх зі святковою датою.

Вітаю вас! Ростіть щасливими і здоровими! Нехай всі мрії збуваються»!,

Як виріс , чужі діти швидко ратут) хай буде щасливим і здоровим ) на радість батькам!,

Солоденький наш Левочка!! Найулюбленіший на світі !!,

Співак зростає знатний))) весь в маму!

До речі, минулої осені Надія поділилася в особистому блозі сміховинної фотографією Лева: малюк настільки поглинений своєю пляшкою, що не помітив, як поруч з ним приземлилася справжня сова.

Сови ніжні.. це Такий вік, коли ще не вражає навіть така перната штуковина.. тим більше, коли в руках банку з яблучному пюре… — жартома написала вона.

© Instagram @tnadiaruchka

Я завжди хотіла мати сина. І ім’я Лев мені останнім часом дуже подобалося. Це якось само сформувалося зустрічей з чудовими людьми і навіть героями книг. Коли я дізналася стать майбутньої дитини, дізналася, що це буде хлопчик, сумнівів у мене не було — буде Лев. І я щаслива, що мій чоловік Денис підтримав мене в цьому рішенні, не став сперечатися і переконувати. Не з чуток знаю, які пристрасті іноді киплять в сім’ях при виборі імені дитині — розповіла співачка в інтерв’ю журналу Hello.

© Instagram @tnadiaruchka

Також знаменитість розповіла, як прийшла у форму після пологів. Надя стверджує, що головне правило – не роз’їдатися під час вагітності і вести активний спосіб життя.

Особисто я не піддавалася обжерливості і регулярно відвідувала басейн, аж до дев’ятого місяця. Правильне ставлення до себе я вважаю головним правилом. Шанованого і улюбленого людини ти ніколи не станеш годувати марним і потурати його шкідливим слабкостям, — впевнена вона.

До речі, зоряна матуся любить потренуватися в залі і іноді ділиться в особистому блозі мотивуючими відео.

А ви знаєте, що тренування з петлями TRX були розроблені в США для підготовки співробітників спецназу. Це не просто багатофункціональний тренажер, це ціла тренувальна система, яка отримала популярність у всьому світі.Приєднуйтесь, друзі! А то захочете ось наздогнати мене на вулиці, а сил не залишиться, — звернулася вона до своїх шанувальників у квітні, продемонструвавши свою ідеальну форму.

View this post on Instagram

A post shared by Nadia Ruchka | Надя Ручка (@nadiaruchka) on Apr 2, 2019 at 6:14am PDT

Фото на анонс: Instagram @tnadiaruchka