Татова копія: Кирило Кяро поділився милим знімком з дружиною та 9-місячною донькою

479

Кирило Кяро в передноворічні дні вперше став татом. Зірка серіалу «Нюхач» лише на початку року поділився новиною про те, що 21 грудня він і її обраниця Юлія Дузь побачили довгоочікувану доньку Світу, яка з’явилася на світ в одному з пологових будинків Талліна. Нагадаємо, Естонія – батьківщиною артиста і його дружини.

© Instagram @trubotshist30

Варто відзначити, що артист, як і багато чоловіків, які стали татами в зрілому віці, душі не чує в малій і регулярно ділиться у своєму блозі фотографіями з нею. На цей раз він опублікував знімок, як Юлія тримає на руках помітно вищу Світу, якій скоро виповниться 9 місяців.

Мої ))) — лаконічно підписав милий кадр актор.

© Instagram @trubotshist30

Прихильники Кирила Кяро зазначили, що у нього дуже гарна сім’я, а мала Світу вже зовсім велика і дуже схожа на свого знаменитого тата:

Донька на тата схожа😉

Вилитий тато))

Класні дівчата!!!!👌

Копія тата

Папкіна донька!)))

Щастя 🎉

Красуні!!!😍❤️

👍 😍 …..Так»виглядає»абсолютне щастя!!! 👋😊

Кирилл Кяро с матерью своей дочери© Instagram @trubotshist30

До речі, зоряний батько каже, що не шукає в дочки схожі з собою риси, і мріє, щоб дівчинка була схожа на його дружину Юлію.

Мені цікаво в ній побачити схожість з мамою — розгледіти людину, яка з нею найбільше спілкується. Людини, якого я найбільше люблю. Як у спілкуванні з нею дочка переймає звички, міміку, настрій. А ще я отримую задоволення, спостерігаючи, як мій близький, дорогий мені чоловік з гарної дівчини перетворюється на добру, лагідну, мудру і сильну, красиву маму. Я милуюся ними.

Читайте також:

  • «Пляжний гламур»: вперше став батьком Кирило Кяро показав шестимісячну доньку
  • Татові очі: Кирило Кяро показав свою 7-місячну доньку
  • «Кожен день з нею – подія»: Кирило Кяро розповів про 5-місячній доньці
Фото на анонс: Instagram @trubotshist30