Татова копія, мамина радість: дружина Павла Буре вперше показала обличчя дочки піврічної

1092

Павло та Аліна Бурі в кінці минулого року стали багатодітними батьками — 28 грудня у них народилася донька Анастасія. У подружжя також підростає 5-річний син Павло і 3-річна дочка Паліна.

Детальніше:Папа тричі: Павло Буре показав фото новонародженої дочки

Дружина знаменитого хокеїста досить часто публікує в особистому блозі фото старших дітей, а от дівчинку Анастасію показує рідше. На цей раз Аліна вирішила зробити виняток: вона привітала свого батька, Фаниса Аксадовича, з днем народження і опублікувала знімок іменинника з молодшою онукою на руках.

© Instagram @alinabure

У цього прекрасного молодого чоловіка сьогодні День Народження! Татусю, будь здоровий і сповнений сил! Ми тебе любимо!❤️— зворушливо підписала вона сімейне фото.

Передплатники Аліни відзначили, що сама вона дуже схожа на тата, а от дівчинка Анастасія зростає копією Павла Буре:

З днем народження, тато! Як же ви схожі 😱

Хто це там такий гарненький на ручках? Копія тата!

Дуже схожа на Павла…

© Instagram @pavelbureofficial
Младшая дочь Павла Буре - копия папы© Instagram @alinabure, 24СМИ, sport-express.ru

До речі, на початку року Аліна, як і багато Інтернет-користувачі, з захопленням підхопила естафету #10yearschallenge, в рамках якої згадують, як виглядали 10 років тому. Дружина хокеїста опублікувала в особистому блозі колаж з весільного фото та знімка їх великий щасливою багатодітної сім’ї.

© Instagram @alinabure

Раніше Аліна розповідала в інтерв’ю про весілля з Павлом:

Ми вирушили в мерію Майамі і отримали свідоцтво про шлюб. Відзначили подію у вузькому сімейному колі: наші батьки, Ліана і Пашин брат Валера з сім’єю.

А через рік ми влаштували весілля в Москві, на якій було більше чотирьохсот гостей: артисти, спортсмени, політики — всіх не перерахуєш!

© Instagram @alinabure, @alinabure

Як зростала сім’я Бурі: первісток пари народився в квітні 2013 року. Хлопчика назвали як тата – Павлом. А в липні 2015 знову сталося поповнення – на світ з’явилася дівчинка. Спортсмен з дружиною назвали доньку Палиной. Це незвичайне ім’я є похідним від їх імен.

© Instagram @alinabure

Читайте також:

  • Дружина Павла Буре показала відео з 4-місячною донькою
  • Відео: син Павла Буре став чемпіоном
  • Рідкісний випадок: Аліна Бурі поділилася неймовірно зворушливим сімейним фото
Фото на анонс: Instagram @alinabure