Татове щастя: Дмитро Маліков показав пляжний family look з півторарічним сином

933

Дмитро Маліков то і справа ділиться з передплатниками відео та фото, на яких показує, як зростає його молодший син Марк. Нагадаємо, спадкоємець зоряної прізвища з’явився на світ у січні минулого року за допомогою сурогатної матері.

© Instagram @dmitriy_malikov

Зараз Дмитро та Олена Маликовы разом з малюком Марком та 19-річною дочкою Стефанією відпочивають в теплих краях біля моря. Фотографіями з відпустки вони діляться в своїх особистих блогах. На цей раз співак опублікував забавні знімки з сином, на яких вони позують на пляжі в однакових яскраво-жовтих плавках з кактусами.

Щастя є! #син #відпочинок #море, – підписав він сімейні кадри.

© Instagram @dmitriy_malikov

Шанувальники Дмитра Малікова прийшли в захват від його кумедних фото з сином і, звичайно, від їх однакових яскравих плавок:

Красунчики 🎈🎉

Татове щастя, татова гордість, Татів Син✊🏼✊🏼✊🏼💪💪💪👨👦😍😘

Ох і плавки у вас залікові!!!😍🔥❤️

Справжній щасливий чоловік!!! 👏

В одних плавках!!! Яка принадність

Два кактуса)

А нещодавно і Стефанія Малікова показувала кадри з молодшим братом з відпустки. Судячи по знімках, малюк весело проводить час в суспільстві старшої сестри і вивчає всі можливості іграшкового самоскида. Напевно, він возить пісок, будує пасочки і замки. Родзинку пляжного образу Марка надала біла капелюх з контрастною стрічкою.

© Instagram @steshamalikova

Шанувальники висловили надію на те, що незабаром вони побачать і фото малюка з його мамою – Оленою Маліковій. Зазначимо, дружина знаменитого виконавця і композитора рідко балує шанувальників новинами про своє життя. Частіше це роблять Дмитро і Стефанія.

Читайте також:

  • Улюблена трійця: всі внуки Юрія Малікова на одному фото
  • Сміливий хлопчик: син Дмитра Малікова познайомився з тиграми
  • Яка стильна! Дочка Дмитра Малікова вразила шанувальників фото в ретро-купальнику
Фото на анонс: Instagram @alinaozery, @dmitriy_malikov