Переїжджають в Америку? Меган Маркл і принц Гаррі купують розкішний будинок у Каліфорнії

981

Принц Гаррі і Меган Маркл то і справа стають героями новин, в яких їх критикують. Спочатку за нечувану суму, спрямовану на ремонт заміського будинку. Потім зростання невдоволення Сассексами виник із-за їх частих переміщень на приватних літаках. Експерти прийшли до висновку, що поїздка королівської пари на Французьку Рів’єру створила в сім разів більше викидів вуглецю на людину, ніж регулярний рейс, адже подружжя відомі тим, що ратують за збереження навколишнього середовища всіма доступними способами…

Читайте також:Випередивши політиків і медіамагнатів: Меган Маркл очолила список найбільш соціально значущих персон

Після низки критичних публікацій в пресі стало відомо, що Меган Маркл і принц Гаррі розглядають ймовірність переїзду в Сполучені Штати Америки. Раніше зарубіжні видання зазначали, що титуловані подружжя були зацікавлені в покупці будинку в Каліфорнії. Тепер вони звузили свої пошуки до Малібу.

Як зазначив експерт з королівського етикету Едмунд Фрай, який раніше обучавший майбутню герцогиню:

Вона (Меган) нудьгує по будинку. Меган — дівчина з Лос-Анджелеса, що народилася і виросла там.

На думку Фрая, Малібу буде хорошим місцем перебування для Меган, Гаррі і Арчі:

Тут можна жити без стресу. Лос-Анджелес і Каліфорнія такі величезні, що легко втекти з сім’єю і просто злитися з усіма… Люди в цьому місті весь час бачать знаменитостей і не вимагають фотографій, не втручаються в їхнє життя. Так що це буде для них перевагою.

© Instagram @duchessofsussex_daily

Раніше неназване джерело повідомляв, чому Меган Маркл мріє про повернення в Америку:

У неї буде свобода і незалежність від палацу.

За інформацією редактора видання Daily Mirror Рассел Майерс, Сассексы планують придбати в США розкішний будинок.

Сподіваємося, що на цей раз вони заплатять за це зі своєї кишені, а не з фонду, який фінансується платниками податків, — зазначив представник засобів масової інформації.

Читайте також:У Меган Маркл і принца Гаррі є секретний сільський будиночок

Офіційний королівський палац поки не коментує новини про плани принца Гаррі і Меган Маркл змінити місце проживання. Відомо лише те, що незабаром подружжя разом з сином вирушать в офіційний тур по Африці.

© Instagram @duchessofsussex_daily

А поки вони будуть подорожувати, ріелтори в Америці продають будинок Меган Маркл, розташований в Лос-Анджелесі на Хайленд-авеню. Вартість особняка — 1 799 000 доларів (117 085 576,30 руб.). Співробітники агентства нерухомості пропонують потенційним покупцям подивитися білосніжний особняк як у дні відкритих дверей, так і записавшись на індивідуальний огляд. Може бути, кошти, отримані з продажу цього будинку, та будуть використані для придбання нового особняка в Америці?

© агентство нерухомості

А як ви думаєте, чи дійсно принц Гаррі зважиться на переїзд з Лондона в Каліфорнії?

Фото на анонс: Instagram @duchessofsussex_daily