Татові гени: старший син Максима Матвєєва зростає копією його родичів

537

37-річний Максим Матвєєв та 33-річна Єлизавета Боярська являють собою зразок ідеальної пари. Вони обидва – успішні артисти. Крім того, актори щасливо живуть вже 9 років та виховують двох синів. Старшому Андрію вже 7 років. А ось молодшому Григорію виповниться рік у грудні.

© Instagram @maxim_matveev_

Шанувальники пари часто сперечаються про те, на кого більше схожий їх старший син. Сьогодні Максим прояснив ситуацію, опублікувавши своє детсткое фото з мамою в честь дня її народження.

Мамуля, мій дорогий, коханий, коханий, З Днем Народження!!! Залишайся завжди такою ж щасливою, красивою, молодою!!! Нехай життя приносить тільки радість, успіх, задоволення, спокій, здоров’я!!! Ти-мій приклад життєлюбства!!! Спасибі тобі!!! Люблю!!! Любимо!!! 🤪✌🏼😘❤️🎂- підписав він знімок, судячи з якого, його син Андрій дуже схожий на бабусю.

© Instagram @maxim_matveev_

Також, судячи з інших сімейних знімків, хлопчик росте копією родичів батька — він дуже схожий на свого дядька Володимира та на свою двоюрідну сестру.

© Instagram @maxim_matveev_ @matveeva.lyudmila @matveeva.lyudmila

До речі, в лютому цього року Максим Матвєєв дав інтерв’ю журналу Hello, в якому детально розповів про взаємини з синами і про те, чим захоплюється старший Андрій.

Актор філософськи ставиться до питання виховання своїх спадкоємців. Він вважає, що універсальної системи виховання, яка ідеально підійде всім, не існує.

Всі ми родом з дитинства, і, звичайно, шаблони виховання, що існували в моєму, я переношу на своїх дітей. Але рано робити висновки. Стане зрозуміло, наблизився я до гідного батьківства, тільки коли діти стануть більш самостійними. Хочеться, звичайно, дати їм все, що тільки можна, повністю викластися. З іншого боку, корисно не забувати, що рано чи пізно станеться «сегрегація» і у них почнеться своє життя. Поживемо — побачимо.

© Instagram @maxim_matveev_

Крім того, зірка фільму «Стиляги» зізнався, що Андрій поділяє його захоплення:

Син як губка. Все вбирає, інтерпретує. Я помітив, що йому подобається асоціювати себе з героєм, який за віком до нього близький. А «Зоряні війни» — це, скоріше, моя тема. Але він поділяє мої симпатії.

© Instagram @journal_paparazzi

Читайте також:

  • Єлизавета Боярська та Максим Матвєєв влаштували собі романтичні канікули
  • Не приховуючи особи: Єлизавета Боярська та Максим Матвєєв показали підрослого сина
  • Татів богатир: Максим Матвеєв поділився рідкісним знімком зі старшим сином
Фото на анонс: Instagram @maxim_matveev_