Збалансоване харчування: Тіна Канделакі поділилася рецептом правильного сніданку

486

Телеведуча і журналістка Тіна Канделакі веде здоровий спосіб життя: вона регулярно займається тренуваннями — не рідше трьох разів на тиждень, а також правильно і збалансовано харчується. Нещодавно в інтерв’ю журналу Harper’s Bazaar вона розповіла про своїх б’юті-звички:

Дотримуюся правила 12 годин»: саме стільки часу має пройти від вечері до сніданку.

Тренуюся вранці і не рідше 3-х разів на тиждень.

© Instagram @tina_kandelaki

Тіна також регулярно дає поради шанувальникам і ділиться своїми рецептами. Сьогодні, наприклад, вона показала, що їсть на сніданок. Щоб починати день правильно, як варіант, можна вживати в їжу такі продукти:

  • Овочі: салат, огірки, помідори, авокадо
  • Цільнозерновий хліб
  • Слабосолона сьомга
  • Яйця
© Instagram @tina_kandelaki

До речі, не тільки Тіна Канделакі відома своєю любов’ю до правильного харчування. Трохи більше місяця тому актриса і молода мама Анастасія Цвєтаєва поділилася розповіддю про своєму шляху:

Мій шлях до ПП розпочався 20 років тому, коли я була студенткою Гітісу і як і всі пила чай з пакетика ліптон з кубиками цукру рафінад в студентській їдальні🤪. І ось першим від чого у своєму житті я тоді відмовилася це був цукор в чай. Сталося це тому, що я виявила целюліт на своїй попі у дзеркалі примірювальній магазину, і зрозуміла, що з цим треба якось боротися. Тоді не було не те що прорви інформації, як зараз, тоді у мене і комп’ютера-то не було з мобільним телефоном. Тому інфу я черпала з телевізора, журналів і при особистому спілкуванні з цікавими людьми.

Кілька років тому я познайомилася зі своїм нутрициологом і поринула в цю тему зовсім глибоко. Навчилася пити воду, відмовилася від ОК, від молока, від рафирированных продуктів, почала розбиратися в натуральних бади та вітаміни, розуміти на хімічному і гармональном рівні як їжа працює всередині організму, чим відрізняється органіка від органіки і т. д.

Я не прагну до схудненню, і моє пп не про підрахунок бжу і калорій. Моє пп про задоволення від їжі, про користь для організму, про хороше самопочуття і про якісний рівень життя.

© Instagram @nastia_tsvetaeva

Варто відзначити, що на правильному харчуванні Тіна Канделакі не зупиняється, але і регулярно займається тренуваннями, радячи це своїм шанувальникам. Одні з улюблених — еліптичний тренажер, який поєднує в собі цілий комплекс навантажень, а також вправи зі штангою. Зазначимо, що штанга вимагає сили і концентрації уваги, так як виконується з упором практично лише на одну ногу.

Гортайте!

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Nov 5, 2018 at 12:27am PST

А що любите їсти на сніданок ви? Читайте також:

  • Тіна Канделакі поділилася секретним рецептом та порадами по харчуванню
  • Тіна Канделакі показала саме ефективна вправа для стрункої фігури
  • Ідеальний варіант для літа: Анна Седокова поділилася секретами догляду за собою
Фото на снонс: Instagram @tina_kandelaki