Татів або мамин: на кого більше схожий син Регіни Тодоренко і Влада Топалова

669

29-річна Регіна Тодоренко і 33-річний Влад Топалов стали батьками в грудні минулого року. На світ з’явився їхній синочок, якого назвали Михайло. Однак знаменита пара довгий час приховувала обличчя малюка. Тим не менш, зіркові батьки, особливо сама Регіна, регулярно розповідали про свого спадкоємця в особистих блогах.

Але буквально днями Регіна розсекретила личко сина і опублікувала у себе на сторінці відео з маленьким Майклом. Варто відзначити, що син зоряної пари більше схожий на свого знаменитого тата: кирпатий носик, той же розріз очей, тільки їх колір – мамин.

Зрівняєте самі!

© YouTube, Instagram @reginatodorenko, fanparty.ru

Шанувальники в коментарях розділилися, проте виявилося більше тих, хто вважає, що Міша – татова копія:

Який милий хлопчик. Мені здається він тата більше схожий)

Який маленький персик😘❤️Татів!

На тата схожий😘👍

До речі, нещодавно в особистому блозі телеведучої з’явилася серія зворушливих відеороликів, на яких Регіна разом з мамою Іриною і сином гуляють по тінистих одеським вуличками і співають Майклу знамениту фронтову пісню Леоніда Утьосова «Ти одесит, Ведмедик».

Шанувальники прийшли в захват від душевного виконання і вокалу Регіни і шкодують лише про те, що Тодоренко не показала реакцію малюка на сімейне спів.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Aug 17, 2019 at 12:36am PDT

До речі, раніше Регіна вже показувала, які пісні співає сину замість колискових. З’ясувалося, що дитячим пісням вона віддає перевагу, наприклад знаменитий хіт Алли Пугачової «Мільйон червоних троянд».

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Aug 2, 2019 at 5:38am PDT

Нагадаємо, що Регіна Тодоренко і Влад Топалов познайомилися на репетиції спільного вистави і між ними одразу проскочила іскра взаємної симпатії. Минулого літа зоряна пара оголосила про заручини, а в грудні вони вперше стали батьками сина, якого назвали Михайлом.

Влад Топалов и Регина Тодоренко на прогулке с сыном© Instagram @vladtopalovofficial

На початку липня Влад і Регіна зіграли розкішне весілля в італійському Сорренто. На весільне торжество, яке тривало 3 дні, зібралися рідні і близькі друзі пари – Марія Ивакова, Леся Нікітюк, Микита Єфремов та інші. Організацією весілля, до речі займалася старша сестра Влада, Аліна. В одному з недавніх інтерв’ю вона зізналася, що під час підготовки до весілля брат приємно її здивував і зворушив до сліз.

Влад у процесі підготовки взагалі вразив мене до глибини душі, а пару разів навіть зворушив до сліз. Все пройшло під егідою його слів: «Усі весільні мрії Регіни повинні збутися, ніякими турботами її не турбує, ніякі бюджетів з нею не обговорюємо — вона повинна тільки пурхати і отримувати від процесу задоволення, всі складні питання — строго до мене!»

Свадебный портрет Влада Топалова и Регины Тодоренко© Instagram @reginatodorenko

Нагадаємо, що Михайло – первісток і для Влада, і для Регіни, якого вони просто обожнюють. Гордий батько навіть зняв новонародженого малюка у своєму кліпі, а зіркова матуся «пустила» малюка заставку свого youtube-шоу.

Читайте також:

  • Відео: Регіна Тодоренко показала будні мами немовляти
  • Регіна Тодоренко зізналася, скільки кілограмів набрала під час вагітності
  • Перші кадри: Влад Топалов показав у своєму кліпі новонародженого сина
Фото на анонс: © Instagram @reginatodorenko