Татів син: Тетяна Терешина поділилася зворушливими сімейними кадрами з чоловіком і сином

1043

40-річна Тетяна Терешина зовсім недавно стала мамою вдруге. У неї та її чоловіка Олега Курбатова народився син, якого назвали подвійним ім’ям Арсеній-Остап. Крім того, співачка виховує доньку Аріс від першого шлюбу з телеведучим і шоуменом Славою Нікітіним.

Читайте також:В пастельних тонах: Тетяна Терешина показала дитячу кімнату сина

Зіркова мама із задоволенням ділиться сімейними кадрами в особистому блозі і розповідає новини про своїх спадкоємців.

© Instagram @tanya_tereshina

Наприклад, днями знаменитість показала незвичайну ліжечко свого сина. Відомо, що перед народженням малюка зіркові батьки зробили ремонт в дитячій кімнаті і Тетяна з гордістю поділилася фотографіями затишного гніздечка, а також показала ліжечко-люльку, яку вони з чоловіком встановили у своїй спальні.

У цій моделі все продумано до дрібниць для зручного та безпечного перебування в ній малюка. Люлька виконана з якісних та екологічних матеріалів – кедр, бук, сейба, вся фурнітура виконана з лиття – нейзильбер. У нижній частині люльки знаходиться ящик, пристосований для розміщення дитячих речей будь-якого призначення. Гойдання колиски відбувається в різних напрямах. Є можливість зафіксувати люльку в нерухомому положенні поворотом гребінчастого колеса.

© Instagram @tanya_tereshina

А в ці вихідні Тетяна разом з чоловіком і сином були у дитячому кафе, і малюк Арсеній відмінно провів час під наглядом турботливого тата. Співачка поділилася серією зворушливих кадрів з участю своїх улюблених чоловіків:

Улюблені чоловіки, ви ідеальні❤️❤️❤️, – підписала фотосесію співачка.

© Instagram @tanya_tereshina

Шанувальники прийшли в захват від фотографій і залишили Тетяні добрі побажання і компліменти.

Які фотки милі) Танюшка, щастя тобі безмежного і здоров’я всій родині!

Чудові зворушливі фотографії! А малюк просто чудовий!

Танюша, яка ти щаслива!!! Хлопчики клас!!!

До речі, в одному з рідкісних інтерв’ю Терешина розповіла, яка вона мама, а також відкрила головний секрет виховання дітей.

Я адекватна мама, строга, в першу чергу, до себе. Я вважаю, що потрібно розраховувати свій час так, щоб достатньо проводити його з дитиною. Я впевнена, що якщо хочеш виховати людини гідним, то, в першу чергу, поводься гідно сам. На прикладі батьків дитина навчається дуже швидко, — впевнена співачка.

Нагадаємо, що Тетяна Терешина і Олег Курбатов одружилися минулої осені. Зіркова пара не стала робити з цієї радісної події таємницю, тому Тетяна транслювала у своєму особистому блозі всю підготовку, дівич-вечір і навіть саму церемонію. Весільне торжество пройшло в два етапи: 15 вересня Тетяна і Олег розписалися в Загсі Крокус Сіті, а на наступний день відбулася святкова вечірка, яка пройшла в модному столичному барі. Серед запрошених гостей було чимало знаменитостей, наприклад, телеведуча Анфіса Чехова, друг і колега Тетяни, співак Мітя Фомін.

© Instagram @tanya_tereshina
Фото на анонс: особистий блог зірки