Тетяна Терешина показала незвичайну деревяне ліжечко сина

577

В січні цього року співачка Тетяна Терешина вдруге стала мамою: у екс-солістки Hi-Fi і її чоловіка Олега Курбатова народився син. Нагадаємо, що ще співачка виховує п’ятирічну дочку Аріс першого шлюбу з телеведучим Славою Нікітіним.

© Instagram @tanya_tereshina

На відміну від багатьох зіркових матусь, свою вагітність Тетяна не приховувала, однак через кілька днів знаменитість здивувала шанувальників заявою про те, що планує дати малюкові ще одне ім’я. А коли малюкові виповнилося 5 місяців, у своєму особистому блозі вона опублікувала фото, на якому тримає свідоцтво про народження.

Зараз розкажу секрет) відзначаємо сьогоднішня подія. У нас в нашій країні, в столиці, в нашій квартирі жив незаконно людина, ось завтра рівно 5 місяців як)). Як його звуть ви можете вичитати наблизивши другу фотку в каруселі), за одне з повним ім’ям обговоримо і наші з чоловіком роки народження 😅🙈як вам наше подвійне ім’я? )) тут не видно, воно через тире пишеться))) І ВЗАГАЛІ)), ХТО РОЗГЛЕДИТЬ ДРУГЕ ІМ’Я? – заінтригувала Терешина.

Виявилося, що молоді батьки вирішили дати своєму маленькому спадкоємцю ім’я Арсеній-Остап, ніж розділили шанувальників на два табори.

© Instagram @tanya_tereshina

Тетяна регулярно ділиться новинами про малятку і викладає його фотографії в свій особистий блог. Відомо, що до народження дитини батьки зробили ремонт у дитячій кімнаті, і співачка тут же показала ліжечко малюка на своїй сторінці:

Перша кімната,яку мені захотілося показати вам, (а точніше головний її шматочок) — це кімната нашого оленяти Бембі-Арсюши. Ах,яка гарна його чекає справжня зоряна ліжечко 🤩🙃🥰 І крім краси, вона ще і практична тк це не ліжко, а ліжко-трансформер.

© Instagram @tanya_tereshina

А сьогодні молода матуся показала ще одну ліжечко-люльку, яку вони з чоловіком поставили в своїй спальні:

Чесно, цю люльку-ліжечко я берегла для нового будинку, але зрозуміла, що ось-ось дитина почне вставати і це твір мистецтва, а по іншому я ніяк не можу назвати цю красиву люлю, стане для пупса непридатне. Так ось, тільки я поставила її, дитина мій встав на ніжки рівно на сл.день після того, як нам стукнуло 6 м.🤦🏻♀️😁. Але я вирішила, що я все одно поставлю цю дизайнерську річ до нас в батьківську спально. Нехай прикрашає дизайн, тим більше у нас є дерев’яна балка на підтримку . Але я хочу розповісти докладніше. У цій моделі все продумано до дрібниць для зручного та безпечного перебування в ній малюка. Люлька виконана з якісних та екологічних матеріалів – кедр, бук, сейба, вся фурнітура виконана з лиття – нейзильбер.

У нижній частині люльки знаходиться ящик, пристосований для розміщення дитячих речей будь-якого призначення. Гойдання колиски відбувається в різних напрямах. Є можливість зафіксувати люльку в нерухомому положенні поворотом гребінчастого колеса. Ще є текстиль, який спеціально для цієї ліжечка для безпеки малюка, але текстиль я мабуть кудись склала і тому поки що ось так, але зате видно вся неймовірна конструкція. P. s. ( якщо придивитися в щілину ящика, то можна подумати, що в ящику сидить кіт)))

Це малюнок на Арсюшиных штанцях . )) так що жоден кіт не постраждав 😂😅

© Instagram @tanya_tereshina

Шанувальники засипали молоду матусю і її маленького сина компліментами, а багато відзначили красу ліжечка:

Дійсно, твір мистецтва 👍перший раз таку незвичайну ліжечко бачу😍

О боже, це ваш малюк уже, вже сам встає???😍😍😍 Як же швидко летить час, ніби ось тільки народився

Яка краса 😍 а пупсик який вже 💋

До речі, зовсім недавно Єлизавета Боярська також показала дитячу кімнату малюка Гриця і його дерев’яне ліжечко.

© Instagram @lizavetabo

Нагадаємо, що Тетяна Терешина розписалася зі своїм коханим у вересні 2018 року, коли вже була на пристойному терміні вагітності. Про чоловіка вона практично не розповідає., оскільки він – людина непублічна. Відомо лише, що молода людина віком до співачки і займається бізнесом.

© Instagram @tanya_tereshina
Фото на анонс: особистий блог зірки