Торт-пеньок і картонне серце: як Олексій Ягудін з доньками привітали Тетяну Тотьмянину з днем народження

419

Відомі фігуристи, Олексій Ягудін і Тетяна Тотьмяніна разом вже більше 10 років. В офіційний шлюб спортсмени вступили в 2016 році і виховують двох дочок, Єлизавету, якій наприкінці листопада виповнюється 10 років і молодшу Мішель (4). Зіркові батьки не приховують своїх дітей і з радістю діляться сімейними кадрами в особистих блогах. Вони ніжно кличуть своїх спадкоємців «ягудинками» та з гордістю розповідають про їхні успіхи.

© Instagram @tatianatotmyanina_

Сьогодні Тетяна святкує день народження. Їй виповнилося 37 років. І, судячи з кадрів в особистому блозі, святковий ранок у неї почалося дуже весело і мило. Дружина і дочки підготували для своєї коханої іменинниці безліч приємних сюрпризів, наприклад надули кульки, замовили смачний торт, а ще дуже зворушливо повісили сімейні фотографії у формі сердечка.

Моє ранок❤ #день народження, — підписала кадри Тетяна.

© Instagram @tatianatotmyanina_

Захоплені шанувальники поспішають привітати фігуристку з днем народження і залишають їй добрі побажання.

Прекрасний святковий ранок! Щастя!

З днем народження Тетяна!!!! Здоров’я і позитивних емоцій!

Всіх благ вам і вашій чудовій сім’ї!

До речі, восени також святкують дні народження доньки Тетяни та Олексія. У старшої Лізи свято пройде в кінці листопада, а ось молодша, чарівна Мішель зазначила 4-річчя зовсім недавно. Зіркова мама із задоволенням поділилася в особистому блозі яскравими кадрами дитячого свята. Торт та оформлення були в стилі Попелюшки — по всій видимості, улюбленої казкової принцеси маленької іменинниці. А в подарунок Мішель отримала автомобіль, ляльок та багато квітів і кульок.

Читайте також:Ранок принцеси: молодша дочка Тетяни Тотьмяніної та Олексія Ягудіна зазначила 4-річчя

Фото на анонс: Instagram @tatianatotmyanina

Все-таки вони дівчатка, їм потрібно давати залишатися принцесами. Ліза багато вчиться, не те щоб у нас все строго: «Поки не зробиш уроки, нічого не буде», але приблизно в цьому форматі. Краще швидко виконай все, що задали, а потім вже йди бесись і так далі. Ліза два з половиною роки провчилася у Франції і знає мову, зараз вивчає англійську. Вона ходить на уроки спортивної акробатики і недавно почала займатися на фортепіано. Плюс в житті обох дочок існує фізкультура, – розповів Олексій у недавньому інтерв’ю журналу «Антена». — Мішель три рази в тиждень відвідує развивашки — курси молодого бійця і займається класичним балетом в Школі Ілзе Лієпа.

© Instagram @elizaveta.yagudina2009, @tatianatotmyanina_

Минулої осені Тетяна стала головною героїнею чергового номера журналу «Домашній» і у відвертому інтерв’ю поділилася секретом їх з Олексієм сімейного щастя.

Жінка завжди повинна бути для свого чоловіка гарною, цікавою і позитивною. Не варто навантажувати коханого своїми проблемами. Для цього є подружка або подушка. Треба вміти справлятися з усім, а якщо не виходить – звернутися до психолога. Ну і головне – це бажання двох бути разом.

Фото на анонс: Instagram @tatianatotmyanina