Тривала відсутність сексу вбиває чоловіків

4-26-2020

Тривале сексуальне утримання призводить не тільки до погіршення якості життя чоловіків, але також до фізичних і психологічних розладів, виявили дослідники. Вчені з Франції провели досить тривале дослідження, результати якого показали, що тривале утримання від сексу значно погіршує життя і здоров’я представників сильної статі. Не відмовляйте собі у насолоді, а для того щоб внести різноманіття в своє сексуальне життя, рекомендуємо звернутися за посиланням секс шоп в Украине

Дуже часто у чоловіків, які довго не живуть статевим життям, з’являються розлади психологічного і фізичного характеру, що викликають ранню смерть. Французькі фахівці склали докладний опис наслідків тривалого утримання від сексу. Примітно, що ці наслідки виявилися різними для жінок і чоловіків. Результати дослідження показали, що представниці прекрасної статі не відчувають якихось особливих переживань або дискомфорту через відсутність сексуальної активності. Що стосується чоловіків, то у них ситуація трохи інакша. Якщо чоловік з якихось причин довго не займається сексом, то його організм старіє набагато швидше, що призводить до його ранньої смерті. Також дослідники довели, що відсутність сексу призводить до порушень психіки у чоловіків. Крім цього з’являються передчасні проблеми з потенцією, і значно погіршується робота серця і стан судин.

Навіть якщо чоловік перестає займатися сексом, його організм все одно продовжує виробляти гормони і насінну рідину. Спочатку у представників сильної статі відбувається реакція у вигляді нічних полюцій, а потім мозок починає блокувати вироблення сперми, тому що вважає, що вона більше не потрібна. Як стверджують фахівці, за таким же принципом зупиняється вироблення молока у жінок після того, як вони відлучають дітей від грудей. Наслідком такої реакції чоловічого організму може стати імпотенція. Також вчені з’ясували, що практично всі чоловіки, які утримуються від сексу, знаходяться в невротичному стані і постійно відчувають сильну дратівливість і агресію. Іноді утримання робить психіку настільки розхитаною, що у чоловіка з’являються нав’язливі ідеї, манії, фобії, а іноді навіть і роздвоєння особистості.

Депресія, яка може розвинутися на тлі статевої стриманості, в найважчих випадках призводить до того, що чоловік закінчує життя самогубством. За словами дослідників, чоловіки часто залишаються без сексу, так як їх партнерки кожен раз придумують нові виверти. Жінкам також властиво відчувати дискомфорт від відсутності сексу у вигляді поганого настрою. Проте вони не вважають це чимось серйозним, не беручи до уваги те, якої шкоди відсутність сексуального життя може завдати чоловікам.