Три молодики, однакових з лиця: Олексій Кравченко поділився кадром з підросли синами

854

Улюбленець публіки, актор Олексій Кравченко рідко ділиться подробицями особистого життя з шанувальниками. Відомо, що з 1990 року він був одружений на Алісі Кравченко, від якої у нього двоє синів: Олексій (26) та Матвій (14). У 2006 році вони розлучилися, а незабаром актор одружився на актрисі Надії Борисової. Дочку дружини від першого шлюбу, Ксенію, Олексій Кравченко удочерив.

© Instagram @kravchenkoalexey_official @borisova_nadezhda
© Instagram @kravchenkoalexey_official

10-го жовтня Олексію Кравченко виповнилося 50 років. На честь ювілею артист влаштував свято для родичів, друзів і колег, а також показав своїх старших синів.

Несподівано 50!!! Спасибі Всім за привітання,зворушений! – лаконічно написав актор.

© Instagram @kravchenkoalexey_official

В ефірі програми Бориса Корчевникова «Доля людини» Олексій пояснив, чому вирішив розлучитися з першою дружиною, зазначивши, що продовжує бути зразковим батьком своїм синам.

Мама намагалася акуратно мене відмовити, адже мені було всього 21, вона думала, що рано мені одружитися. Але я був готовий до сім’ї.

Я довго добирав слова, мені було дуже важко. Але все-таки ми поговорили, я сказав, що відчуваю. Перша реакція була спокійною, але це, напевно, був просто шок, потім у неї були різні емоції. Зараз ми спілкуємося, все добре, але ми не відразу змогли вибудувати такі відносини після розлучення. Я закохався в Надію з першого погляду, і просто не міг відмовитися від цього почуття. Були моменти, коли казав собі, що це неправильно, потрібно зупинитися, але не виходило. Ми разом з Надею вже 13 років. І я абсолютно щасливий. Я шкодую, що заподіяв біль Алісі, але діти завжди зі мною, — розповів Кравченко.

Читайте також:

  • Діти – це головне: мама Тіматі поділилася фотографією з маленькими синами
  • Сильні гени: сини Гордона Рамзі ростуть копією батька
  • Рідкісні кадри: Глафіра Тарханова вирушила в океанаріум з синами
Фото на анонс: Instagram@pro_zvezdu