Три покоління: Роман Костомаров поділився знімком з отцем і сином

444

42-річний Роман Костомаров живе в щасливому шлюбі з Оксаною Домниной. Спортсмени виховують двох діток: трирічного сина Іллю і 7-річну доньку Анастасію. Роман – турботливий батько, який багато часу проводить з дітьми, і при цьому не забуває радувати шанувальників новими сімейними знімками та відео.

Instagram @romankostomarovkrs

Роман вже розповідав, що бачить дітей у спорті: донька захоплюється тенісом і фігурним катанням і навіть приходить до батьків на тренування, де теж вчиться виконувати різні акробатичні трюки. Про це її батько писав в особистому блозі і навіть публікував відео з участю спадкоємиці.

Сарделька моя доча ❤️❤️❤️ Як же вона обожнює бути з батьками на льоду, робити підтримки і всякі трюки!!!💪✌️😝 Ким же вона насправді буде, ніхто не знає…- писав Костомаров.

View this post on Instagram

A post shared by Роман Костомаров KRS (@romankostomarovkrs) on Oct 30, 2018 at 11:28am PDT

А сьогодні спортсмен поділився сімейним знімком, на якому він зображений зі своїм батьком і сином, забавно підписавши фотографію:

Три покоління мужиків на тлі моєї дівчинки.😎✌️💪

© Instagram @romankostomarovkrs

Шанувальники оцінили жарт Роману і його знімок, залишивши під постом велику кількість коментарів:

Красені!!!😍😍😍😍Всі троє😉😉😉😉😉А дівчинка взагалі 🔥🔥🔥🔥🔥🔥

Ах хороша девчуля на тлі справжніх мужиків😉😉😉😉

👍про дівчинку не відразу зрозуміла😂

До речі, син у Романа і Оксани теж зростає тямущим. Батько вже навчив хлопчика їздити на машині і кататися на ковзанах. Не виключено, що син продовжить справу батька в майбутньому і стане великим фігуристом.

View this post on Instagram

A post shared by Роман Костомаров KRS (@romankostomarovkrs) on Dec 31, 2018 at 1:28am PST

Нагадаємо, що Костомаров і його колега по чеху почали зустрічатися в 2007 році. Через три роки у них народився первісток – донька Анастасія. А наприкінці 2013 спортсмени знову стали батьками – на світ з’явився їхній син.

© Instagram @romankostomarovkrs
Фото на анонс: Instagram @romankostomarovkrs