Крок за кроком: донька Ксенії Бородіної придумала незвичайний спосіб боротися з острахом висоти

1057

Маленька Теона, дочка бізнесмена Курбана Омарова і телезірки Ксенії Бородіної, зростає чарівною і безпосередній дівчинкою. Батьки з задоволенням діляться в особистих блогах хронікою її дорослішання, розповідають про її успіхи і різних забавних ситуаціях, в які вічно потрапляє активна дівчинка.

© Instagram @zimamoscow, @borodylia

Тея обожнює танцювати, влаштовує домашні спектаклі разом зі старшою сестрою Марусею і зведеним братом Омаром, але найбільше шанувальникам запам’яталися експерименти дівчинки з маминою косметикою. Цієї весни Ксенія продемонструвала в особистому блозі кумедне відео про те, що буває, коли пустотлива дівчинка ненадовго залишається без нагляду. Виявляється, донька телеведучої знайшла мамину помаду і, не утримавши свої творчі пориви, розфарбувала один з килимів в будинку і улюбленого домашнього вихованця, собаку породи кавалер-кінг-чарльз-спанієль на ім’я Берті.

А пізніше зіркова матуся виклала відео, де Теона самостійно робить перший макіяж.

View this post on Instagram

A post shared by Ксенія Бородіна (@borodylia) on Jun 15, 2019 at 3:48am PDT

Але сьогодні Теона перевершила саму себе, а кадр, яким поділився її батько в особистому блозі, викликав суперечливі почуття у численних шанувальників.

Адже У кожного свої рекорди і досягнення) — підписав фото Курбан.

© Instagram @zimamoscow

Читайте також:Юлія Барановська позбулася страху змій завдяки синові

Більшість фанатів все ж захоплюються сміливістю маленької Теоны і залишають їй компліменти, але багато хто задається питаннями: бачила ці витівки мама і яка була її реакція? А також турбуються, що Тея може повторити цей «рекорд» у відсутності тата і травмуватися.

Ух!!!! Яка безстрашна малятко))) а мама бачила? Ну і влетить вам обом напевно))))

Дуже небезпечно! Дивіться, щоб одна туди не лазив. Аж серце заходиться на таке дивитися!!!

У тата серце не завмерло?) від такого рекорду?) Тея вміє підбадьорити домочадців

Особисто мені стало страшно. Але дівчинка молодець!

До речі, Ксенія не раз говорила в інтерв’ю про те, що вона — сувора мама і у неї не забалуєш.

Мама я м’яка, поки дітям рік, два, тобто, коли вони маленькі, а потім стаю вимогливою. Вже і з Теи питаю. Вона вчить книги напам’ять зі мною, перевертає сторінку і вже знає, що там написано, бо пам’ятає. Займається в садку англійською. Старшій зараз, бідоласі дістається, бо вона навчається у третьому класі, і вона відмінниця. Коли отримує четвірки, я не сильно задоволена. Для мене важливо, щоб були гарні оцінки, — зізналася вона в минулому році.

© Instagram @borodylia

Не те що папа, з якого Теона буквально «мотузки в’є». Шанувальники досі зі сміхом згадують відео, на якому маля так зворушливо й цікаво випрошує у тата дозволити їй не йти спати, а дивитися мультфільми, що той, звичайно, погоджується на всі вмовляння.

Детальніше:Відео: донька Ксенії Бородіної забавно випрошує мультики

Нагадаємо, що Ксенія Бородіна і Курбан Омарів в липні відзначили лляне весілля — 4 роки у шлюбі. У грудні 2015 року у них народилася Теона. Крім того, зіркове подружжя виховують дітей від перших шлюбів. Дочка Ксенії Маруся серйозно захоплена художньою гімнастикою, а син Курбана Омар займається боксом. Хлопчик живе зі своєю матір’ю, однак багато часу проводить з новою родиною батька.

© Instagram @zimamoscow
Фото на анонс: Instagram @borodylia