Троє в блакитному: Ханна і Пашу з донькою показали family look з відпочинку

870

28-річна співачка Ханна і 35-річний генеральний директор Black Star Павло Кур’янов (Пашу) живуть у щасливому шлюбі і виховують доньку. Малій виповнилося 11 місяців, в честь цієї події її зіркові батьки поділилися в соцмережах милими фото з відпустки, а також привітали дочку з її маленькою датою.

Наше щастя сьогодні 11 місяців, – написала Вона.

© Instagram @pashuofficial

Приєднався до привітань і Пашу. Продюсер написав довгий і емоційний пост:

11 місячний світанок ❤️ ранок повне сил, упевненості, розсудливості, кохання, батьківства, релаксу і бажання робити ще краще 🤗🙏💥Загадав ще одне бажання, якому судилося збутися💥 зубами выгрызу якщо че 🤷♂️🙂 Всім солідарним ✊✊✊

Ханна и Пашу с дочкой© Instagram @offi_hanna

На одному зі знімків подружжя продемонстрували схожі вбрання в стилі family look: на Ханне був блакитний злитий купальник, який ідеально підходить для молодих мам. Майже такий же був і у дитини. Пашу позував у блакитних смугастих плавках-шортах.

Ханна и Пашу с дочкой© Instagram @offi_hanna

Шанувальники обсипали пару компліментами в коментарях до знімка:

Найулюбленіші пухкі ніжки у наших діточок.

Яка зефирка солодка.

Солодка дівчина, будь самою щасливою!!!

Прийміть щирі вітання. Ростіть здоровою, розумною і красивою принцесою.

© Instagram @offi_hanna

А раніше зірка говорила, що дочка вже проявляє свій характер. У соцмережах Ханна писала:

Від «принцеси» не залишилося і сліду. Маленька зефирка перетворилася в боса. Я, звичайно, намагаюся як заперечувати, але, враховуючи батьківську підтримку, все це безрезультатно». До речі, ім’я доньки подружжя досі приховують. Шанувальники лише знають, що дитину звуть на букву «А».

Нагадаємо, Ханна і Пашу познайомилися в 2010 році на конкурсі краси Miss Kemer International. Вона була однією з учасниць, а продюсер був у журі. До речі, в тому конкурсі Ханна посіла перше місце. Через чотири роки після знайомства закохані одружилися.

Фото на анонс: особистий блог зірки