Тур по Африці: Меган Маркл повторила відомі образи принцеси Діани

686

Герцог і герцогиня Сассекские провели свій перший офіційний тур після народження дитини. Кожен день пари в Африці був наповнений новими зустрічами. Коли титуловані подружжя відвідали мечеть Аувал в Бо-Каапе (Кейптаун), виявилося, що Меган Маркл повторила образ своєї знаменитої свекрухи.

Читайте також:Королева сердець: 10 улюблених дизайнерів леді Діани

Для зустрічі з релігійними лідерами герцогиня покрила голову довгим білим шарфом. Цей образ нагадав принцесу Діану, коли вона в 1996 році відвідала мечеть в Пакистані. Нагадаємо, Кейт Міддлтон в 2012 році обрала світлий шарф, покривши голову в мечеті в Малайзії.

© Instagram @_british.royal.family_

Приклад леді Діани надихає не тільки її невісток. Наприклад, під час візиту в Африку принц Гаррі пройшов по мінному полю, як і його мама в 1997 році. Молодший син леді Ді вибрав і схожу захисну екіпіровку. Як відзначають зарубіжні видання, поле, заповнене нерозірваними мінами, через які Діана проходила понад 20 років тому, тепер стало жвавою вулицею, наповненої магазинами, школами і будинками.

© Instagram @_british.royal.family_

Тур по Африці продемонстрував і модні уподобання Меган Маркл. Герцогиня була помічена в повторах своїх колишніх образів. І це хіти її гардеробу: сукня-сорочка і плаття-тренч.

Приміром, нюдовое плаття-тренч неймовірно схоже на те, приміром, в якому Меган Маркл представила свого новонародженого сина Арчі Харрісона.

© Instagram @theroyalcourier
© Instagram @sussexstylewatch

А адже до суконь-сорочок була небайдужа і принцеса Діана. Наприклад, в один з виходів у Йоганнесбурзі герцогиня Сассексская вибрала видовжене темно-синє плаття-сорочку від Wilfred By Aritzia з червоними босоніжками від Everlane. Цей образ нагадав нам червоне плаття і човники матері принца Гаррі, які вона одягала в 1994 році.

Меган Маркл повторила образ принцессы Дианы© Instagram @dresslikeaduchess

Зазначимо, що модний повтор був і у 4-місячного Арчі. Все ж разючий тур в Африку виявився: кожен член сім’ї Сассексов зміг висловити повагу пам’яті леді Ді!..

Читайте також:«Мій найбільший страх – що історія мами повториться»: принц Гаррі опублікував емоційний лист на захист Меган Маркл

Закордонним журналістам вдалося зробити фото малюка Арчі, який перебував на руках у Меган Маркл. Малюк був одягнений у теплу білу шапочку з помпоном. І, як вдалося з’ясувати, такий вибір способу сина дружина принца Гаррі зробила неспроста. Шапочка Арчі дуже схожа на ту, що в 1985 році одягала маленькому Гаррі принцеса Діана.

View this post on Instagram

A post shared by HELLO! Magazine (@hellomag) on Sep 23, 2019 at 3:31am PDT

Фото на анонс: Instagram @the.independent, @the_american_duchess