Тіна Канделакі розповіла, чим вона замінює мясо

499

Телеведуча Тіна Канделакі відома своєю любов’ю до спорту і здорового способу життя: вона регулярно займається в спортзалі, підтримує себе в прекрасній фізичній формі і ділиться з шанувальниками секретами правильного харчування.

Сьогодні в своєму особистому блозі зірка вирішила розповісти про те, як вона відмовилася від м’яса і прийшла до вегетерианству:

Відповідь на питання «Як ви відмовилися від м’яса?» звучить дуже просто: «відразу».⠀Відразу після народження Меланії, при тому, що всю вагітність я з великим задоволенням їла курку, я виявила в собі неприйняття м’яса у всіх його формах на фізіологічному рівні. Коли зовсім випадково мені подали в ресторані м’ясної тар-тар, мене миттєво вирвало.

Телеведуча поділилася, якими продуктами вона замінює м’ясо, і пояснює шанувальникам, що вона не агітує всім відмовлятися від нього:

При цьому я не агітую за вегетаріанство з поправкою на те, що м’ясна індустрія здебільшого нелюдська. У гонитві за маржею виробництвом завідують технологи. Так що, якщо ви їсте м’ясо, стежте за тим, щоб воно було свіжим, без механічної переробки і вироблене в господарстві, яким ви довіряєте. Антибіотики, консерванти і всілякі фіксатори забарвлення здоров’я та краси вам не додадуть.⠀У моєму раціоні м’ясо замінюють риба і морепродукти. Все-таки Росія, з нашим північним кліматом, не розташовує до абсолютного веганству. Як не розташовують до нього і активні заняття спортом.

© Instagram @tina_kandelaki

Читачі особистого блогу знаменитості миттєво відреагували і на сам пост, і на гарне фото телеведучої:

Взагалі все правильно сказано і про веганство, і про спорт. Тіна ви прекрасні😍❤️

Я приємно удивленна і рада, що ви не їсте м’ясо)) Я нічию плоть намагаюся не їсти))

Навіть дівчатам важко не реагувати,Тіна вогонь🔥💓🤘

До речі, зараз Тіна під чітким наглядом дієтолога сидить на білковій дієті, про що з задоволенням розповідає шанувальникам. На сніданок телеведуча їсть омлет з креветками, листя салату, шпинат, помідори і маслини.

© Instagram @tina_kandelaki

Кстатати, днями телеведуча поділилася своїми думками щодо бодипозитива та інтервального голодування. В першу чергу, Тіна розповіла про свій раціон, в якому немає нічого складного, до того ж, про цих правилах вона вже розповідала у своєму особистому блозі:

Я дотримуюся певного режиму і не називаю це дієтою. В мій раціон входять грінки із спеціального хліба, слабосоленої лосось, авокадо і помідори. Коли я приїхала в Мадрид зі своїм хлібом (пресований, бездріжджовий, без додавання цукру), на мене, звичайно, все косо дивилися, а от дістати мені лосось в готелі так і не змогли, тільки копчений.

Риба і овочі — ось відповідь на всі питання. Людина — істота візуальне. Можна дрібно нарізати хліб, викласти на тарілку салатні листя, розділити огірок на чотири часточки, додати одне яйце — ось вам величезна тарілка їжі.

© Instagram @tina_kandelaki

Тіна також розповіла про регулярні тренування і досвід інтервального голодування, якого, до речі, дотримуються багато голлівудські красуні:

Звичайно, люблю фастинг. Закінчую є в 18 годин і до 7-8 ранку я голодна. Дотримуватися такого режиму досить складно. Не забувайте, що у мене ненормований робочий день, я дійсно дуже багато працюю.Мені, щоб зберігати той зовнішній вигляд, який я хочу, потрібно дотримуватися фітнес-режим і харчуватися правильно. Багато хто думає, що вести такий образ життя коштує величезних грошей, але це не так. Відмовитися від цукру та глютену нічого не варто, стояти в планці будинку нічого не варто, це пов’язано виключно з дисципліною і бажанням.

© Instagram @tina_kandelaki

Нагадаємо, раніше знаменитість була в шлюбі з бізнесменом Андрієм Кондрахіним. У них народилися двоє дітей: Меланія і Леонтій. Після розлучення діти залишилися з матір’ю, однак Андрій постійно присутній в їхньому житті. Дочка Тіни навчається в МДУ на факультеті журналістики і іноді відвідує світські заходи разом з мамою, а Леонтій мріє про кар’єру музиканта і вже зібрав свою групу.

© Instagram @tina_kandelaki
© Instagram @leontii_

Читайте також:

  • Тіна Канделакі поділилася секретним рецептом та порадами по харчуванню
  • Тіна Канделакі показала саме ефективна вправа для стрункої фігури
  • Ідеальний варіант для літа: Анна Седокова поділилася секретами догляду за собою
Фото на снонс: Instagram @tina_kandelaki