Яблуня і яблучко: Віра Брежнєва вразила шанувальників кадром з мамою

758

37-річна Віра Брежнєва не часто радує шанувальників фотографіями своїй чудовій сім’ї. В особистому блозі зірки в основному робочі моменти, зйомки і концерти, тому кожен особистий кадр сприймається ними як справжній подарунок. Нагадаємо, що співачка — мама двох доньок: Софії, яка народилася у відносинах з Віталієм Вотченко, і Сари, яка з’явилася на світ у шлюбі Віри з бізнесменом Михайлом Кіперманом.

© Instagram @ververa

Правда, нещодавно співачка зробила виняток і в честь Дня сім’ї, любові і вірності опублікувала в особистому блозі дуже забавний відеоролик, на якому все велике сімейство позує перед камерою, а для самих терплячих в кінці є невеликий смішний сюрприз.

View this post on Instagram

A post shared by Vera Brezhneva (@ververa) on Jul 8, 2019 at 9:22am PDT

А сьогодні знаменитість виклала на свою сторінку чудову фотографію своєї мами — Тамари Галушки. Вона зізналася шанувальникам, що в майбутньому мріє виглядати, як мама. Припускаємо, що саме так Віра і буде виглядати через кілька років, тому що вони з мамою неймовірно схожі.

Зараз активно набирає обертів програма, де можна зістарити або омолодити обличчя #faceapp

І все це знову щось віртуальне. А на цьому фото те, як я хотіла б виглядати в майбутньому. Сподіваюся, так і буде.

Це моя улюблена мама. @mami4_7

Мама 4-х дітей. Бабуся 7ми онуків. Яка працювала прибиральницею на хімічному заводі 25 років. Зараз мамі 67. І найголовніше, чого мені хочеться, щоб у мене був такий стан душі, яке буде в будь-якому віці прикрашати мене з будь-якою кількістю зморшок… 💛

© Instagram @ververa

Шанувальники також відзначили неймовірну схожість мами і доньки, а також засипали їх компліментами:

Ви мене звичайно вибачте, але перша реакція «Відьма!». Інших пояснень її чудовому зовнішньому вигляду при такій важкій роботі не знаходжу. Мама красуня!

😍Віра, у вас приголомшлива мама!! Яка красуня!!! У вас чудові гени! 🥰❤️

Яка ж вона красива!! Приголомшливо!

До речі, відомо, що у Віри Брежнєвої є три сестри: Галина, яка вже давно живе в Греції, і близнюки Анастасія та Вікторія, які молодші Віри на два роки. Співачка в прекрасних стосунках з сестрами і намагається зустрічатися з ними і своєю мамою, Тамарою Галушкою, частіше.

© Instagram @sonyavkiperman

До речі, зовсім нещодавно співачка Наталія Подольська також вразила своїх шанувальників схожістю зі своєю мамою, Ніною Антонівною!

© Instagram @nataliapodolskaya, @yuliana_pod
Фото на анонс: особистий блог зірки