«Улюблене сонечко!»: Ігор Ніколаєв зворушливо привітав дочку з 4-річчям

529

Сьогодні в родині відомого російського композитора Ігоря Ніколаєва (59) та його дружини Юлії Проскуряковою (37) велике свято – їх доньці Вероніці виповнюється 4 роки! Люблячий батько не зміг стримати своєї радості і з самого ранку поділився з шанувальниками зворушливими фотографіями з малятком, які супроводив ніжним привітанням:

УЛЮБЛЕНЕ СОНЕЧКО!!! 4!!!Вероніка залишає «автограф» на Дзеркалі Любові❤️ Щастя, Любові і Миру тобі, донечко! #верониканиколаева #никаниколаева #игорьниколаев

© Instagram @igor_nikolaev_music

Буквально за пару годин численні шанувальники знаменитості залишили понад 200 коментарів під світлинами з побажаннями Вероніці великого щастя і здоров’я:

Наша улюблена дівчинка!)😍ВІД УСЬОГО СЕРДЕНЬКА ПОООООЗДРАВЛЯЕМ ВАС !!!!!Ростіть сааамыми здоровими!!!🙏найщасливішими !!!!!🙏 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Ох яка красуня! Щасливої долі милій дівчинці Вашої

Сама красива, добра дівчинка! Вероніка, з днем народження, сонечко! Будь завжди щаслива.

© Instagram @igor_nikolaev_music

Не залишилися осторонь і знамениті друзі співака. Колеги Миколаєва по музичному цеху також теплими словами привітали малечу з 4-річчям:

З Днем Народження вашого щастя 🙏🏼❤️ обіймаю 😘😘😘 – написала Інна Малікова.

З днем народження вашу принцесу! Ростіть щасливими і здоровими! На радість вам і нам!😘💐 – залишив привітання генеральний продюсер телеканалу МУЗ-ТВ Арман Давлетяров.

Фото: Instagram @uliaveronika

До речі, наприкінці вересня в особистому мікроблозі Ігор Ніколаєв поділився милим сімейним відеороликом: його старша дочка Юлія (40) надіслала Ніке подарунок з США. На відео артист разом з молодшою спадкоємицею розпаковують величезну коробку. Проте музикант не показав, що за подарунок приготувала для сестри Юлія:

САМИЙ ПЕРШИЙ ПОДАРУНОК 🎁 з Америки 🇺🇸 Вероніці надіслала її старша сестра, моя старша донька Юля❤️Дуже вони люблять один одного!❤️До дня народження ще 10 днів, але настрій вже святковий!)💥😍 – підписав ролик Ігор.

Швидше за все, вже через кілька годин ми дізнаємося не тільки, який подарунок приготвила Юлія малятку Ніке, але і побачимо сюрприз від її знаменитих люблячих батьків!

View this post on Instagram

A post shared by Ігор Ніколаєв/Igor Nikolaev (@igor_nikolaev_music) on Sep 29, 2019 at 12:18am PDT

Нагадаємо, що у Ігоря Ніколаєва двоє дітей — 40-річна донька Юлія і 4-річна Вероніка. Вперше музикант став батьком, коли йому було 18 років. Доньку Юлію йому подарувала перша дружина Олена, з якою він разом навчався в школі. До речі, незважаючи на велику різницю у віці, дочки Миколаєва чудово спілкуються. Коли дівчинка приїжджає відвідати Юлію в США, де проживає остання, то старша дочка композитора з радістю навчає Вероніку грі на фортепіано.

View this post on Instagram

A post shared by Ігор Ніколаєв/Igor Nikolaev (@igor_nikolaev_music) on Jan 19, 2019 at 8:25am PST

Фото на анонс: особистий блог зірки