Справжній красень: хрещеник принца Вільяма … схожий на нього в юності!

934

У 1999 році 17-річний принц Вільям став хрещеним батьком новонародженого Костянтина-Алексиоса. Хлопчик — старший син грецького принца Павла і його дружини Марі-Шанталь. Церемонія проходила в одному з грецьких православних храмів у Лондоні.

© Instagram @_royalfamily_brt

Через роки виявилося, що 20-річний Костянтин-Алексиос неймовірно схожий на свого хрещеного в юнацькі роки.

Константин-Алексиос похож на своего крестного принца Уильяма в юности© pinterest.ru, Instagram @mariechantal22

Принца Вільяма і Костянтина-Алексиоса пов’язують не тільки статус хрещеного і хрещеника. Вони – далекі родичі. Нагадаємо, принц Філіп Маунтбеттен, чоловік королеви Єлизавети II, з народження носив титул принца Грецького і Датського. Його батько належав до царствовавшему в Греції датському будинку Глюксбургів.

Батьки Костянтина-Алексиоса, принц Грецький Павло і Марі-Шанталь, не виконують офіційні обов’язки, пов’язані з короною. Це пов’язано з тим, що в 1973 році монархія в Греції була скасована. Павло офіційно залишився наслідним принцом, хоча вся його сім’я з грудня 1967 року проживала в Римі, а пізніше — в Лондоні.

Читайте також:Від королеви Єлизавети II до Арчі Харрісона: хресні батьки членів королівської сім’ї

Відомо, що хрещеник принца Вільяма зараз навчається в Джорджтаунському університеті. Це навчальний заклад заснований у 1789 році і входить в ТОП-5 в області політичних наук та дипломатії.

Нагадаємо, поки Костянтин-Алексиос готується стати майбутнім політиком, його мама, 51-річна Марі-Шанталь, анонсує видання своєї книги про правила хорошого тону для дітей. Нагадаємо, знаменитість оголосила про намір поділитися знаннями в цій області в листопаді минулого року. І зараз, через 11 місяців, її робота побачить світ.

© Instagram @kembricista

Як відзначають зарубіжні видання, книга Марі-Шанталь буде називатися «Манери починаються зі сніданку». Автор розмірковує про виховання дітей зі знанням справи. Нагадаємо, вона — багатодітна мама. Крім принца Костянтина-Алексиоса виховує ще чотирьох дітей: принцесу Марію-Олімпію (23), принца Ахіллеса-Андреаса (19), принца Одіссея-Кімона (15) і принца Аристидиса-Ставроса (11).

© Instagram @mariechantal22

Читайте також:Меган Маркл придумала кумедну назву для автобіографічної книги

Журналістам вдалося дізнатися, що буде на сторінках книги «Манери починаються зі сніданку», яку, до речі, першими побачать читачі у Сполучених Штатах Америки. Мова піде, зокрема, про те, як провести дитячу вечірку з нагоди дня народження, як організувати церемонію хрещення малюка, як прищепити дитині гарний смак і надихнути його на навчання. Марі-Шанталь виступає і як ілюстратор книги.

Фото на анонс: Instagram @katemiddleton_area, @vintagevibez79