У колі друзів і колег: Жасмін розповіла про своїх секретних прізвиська

538

41-річна Сара Шор, відома шанувальникам як співачка Жасмін, успішно поєднує музичну кар’єру та виховання трьох дітей. Нагадаємо, що від першого шлюбу з бізнесменом В’ячеславом Семендуевым з’явився на світ старший син зірки естради, 22-річний Михайло. Молода людина вже цілком самостійний і живе окремо від мами. У нинішньому шлюбі Жасмин з молдавським бізнесменом Ілан Шором народилися дочка Маргарита (7) і син Мирон (3).

© Instagram @jasmin

Жасмин регулярно ділиться з шанувальниками забавынми і милими кадрами і відео з дітьми у своєму особистому блозі. На цей раз співачка вирішила розсекретити прізвиська, якими її називають друзі та близькі:

Як ви ставитеся до зменшувально-пестливим зверненнями і прізвиськ, друзі? Коли вас називають котиками, заями, сонечками або по-різному схиляють ваше ім’я? 🙃 У мене, наприклад, і «офіційних»імен багато, для кого-то я Жасмин, Джесс, Джессица (@fkirkorov так мене ласкаво кличе 🥰), Жас, Джесик, для кого-то Сара, Сара Львівна, Сара Ханум, Мама Львівна, Сара-Джессіка 😅🙈 і так далі, але люди все одно примудряються вигадувати щось нове 😁

Я звикла, і у мене в цілому будь-яке більш-менш адекватне поводження проходить, але знаю і таких людей, яких неймовірно дратують «сонечка» і «зайчики», і, навпаки, таких, які просто не можуть не звертатися до інших без зменшувально-пестливих прізвиськ. Чи допускаєте ви до себе такі слова, і від кого вони доречні: від другої половинки, батьків, друзів, на роботі? 🙃

© Instagram @jasmin

А ось, як її називає коханий чоловік, Жасмин так і не розповіла. До речі, нещодавно супргуги відзначили річницю весілля.Зворушливе привітання з важливою датою з’явилося в особистому блозі дочки пари Маргарити:

З днем весілля, улюблені татко і матуся, 8 років! 😃 #Вітаю #Маргаритка #ДеньСвадьбы #8лет

© Instagram @jasmin

View this post on Instagram

A post shared by Маргарита Шор 💖 Margarita Shor (@margaritashor) on Sep 16, 2019 at 4:41am PDT

Читайте також:

  • Синочки і лапочка-дочка: співачка Жасмін зібрала всіх дітей на одному фото
  • Навіть назвали в честь неї: Жасмин показала свою 89-річну бабусю і поділилася дитячими спогадами
  • «Як багато років ви разом розділили!»: дочка Жасмін привітала батьків з днем весілля зворушливим віршем
Фото на анонс: Instagram @jasmin