У чотири руки: Регіна Тодоренко з 5-місячним сином зіграли на цифровому піаніно

1377

Регіна Тодоренко і Влад Топалов, що стали батьками 5 грудня, шалено люблять свого маленького сина. Пара довго не розсекречувала ім’я сина і досі продовжує приховувати його обличчя. Трохи розгледіти личко маленького Михайла можна, мабуть, лише на одному сімейному фото.

© Instagram @vladtopalovofficial

На радість шанувальників, фото та відео з малюком в їх мікроблогах з’являються дуже часто. Дитина з раннього віку вчиться плавати, вже встиг зробити свою першу подорож і є «власником» цілого парку колясок!

Сьогодні Влад Топалов поділився з передплатниками зворушливим відео, як його дружина разом з синочком… грають на цифровому піаніно! Малюк з уддовольствием натискає на клавіші і, схоже, виросте таким же музичним, як і його батьки. Гортайте, щоб дивитися все відео:

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jun 2, 2019 at 3:42am PDT

До речі, Міша не тільки грає з мамою на музичних інструментах, але і разом з нею вчить англійську мову. Як відомо, білінгва краще починати навчати мовам з самого раннього віку, щоб кожен з них став рідним. Може бути, Регіна Тодоренко вирішила зайнятися цим питанням?

View this post on Instagram

A post shared by regina todorenko (@reginatodorenko) on May 29, 2019 at 1:11am PDT

Нагадаємо, що Регіна Тодоренко і Влад Топалов стали чоловіком і дружиною 25 жовтня минулого року. Весілля зіграли у вузькому колі найближчих. Регіна вийшла заміж в бежевому платті, з яким, за її словами, «особливо не заморочувалися». Влад, у свою чергу, був у футболці та джинсах.

Читайте також:Регіна Тодоренко і Влад Топалов показали фото зі своєї секретної весілля

Однак Тодоренко і Топалов не даремно говорили про те, що хочуть відкласти весілля. Регіна, як і всі дівчата, мріяла одягти весільну сукню, а Влад, звичайно, хотів, щоб збулася мрія коханої. Тому… справжня весілля буде! І зараз Тодоренко вибирає плаття нареченої:

Так, це я готуюсь до супер-важливої події. Коли в останній раз я «злізла з пальми 🌴», закохалася в свого Владислава Михайловича і більше не змогла подорожувати без нього! За законом наше спільне подорож 🧳 почалося 25го жовтня (в день народження Влада) , ми душевно посиділи всією сім’єю , відсвяткували цю подію і розійшлися по домівках. Про великий весіллі я і мріяти не могла , начебто й не особливо хотіла бенкетувати: вагітність, пологи, робота, робота, робота… та й навіщо все це, «зайва трата грошей», — так кажуть мої батьки 🤷🏼♀️. Ось я і втратила інтерес до цього чарівного свята, коли кожна дівчинка може відчути себе принцесою 👸😭.Скажу вам по секрету(зараз буду НАХВАЛЮВАТИ) , мій чоловік — справжній лицар! Він наполіг на весіллі і домовився зі своєю сестрою Аліною Топалової про організацію #WeddingParty, тому що знає, хоч зовні я вся така сильна незалежна 💪🏻, але всередині мене живе тендітна попелюшка, яка мріє про ЧАРІВНІСТЬ 🧚♀️ І ось я вибираю найкрасивіше в світі сукню 🙈👸, вже хочеться плакати прямо на фату 👰😭😆, але я тримаюся 💪🏻! 🤣 Якби ви бачили ескізи, ви б теж ридали!

© Instagram @reginatodorenko
Фото на анонс: Instagram @reginatodorenko