Фантастичне схожість: Шарлотта Казірагі і її брат Пєр повторили риси обличчя своїх батьків

739

Коли в сім’ї одна дитина схожий на своїх батьків, це не дивує. Але коли обидва… А якщо син – копія тата, а дочка – один в один мама? Саме така подібність шанувальники виявили у Кароліни Грімальді, старшої дочки князя Монако Реньє III і голлівудської кінозірки Грейс Келлі, а також її другого чоловіка Стефано Казірагі з їх дітьми – дочкою Шарлоттою і сином П’єром.

Користувачі Мережі зробили колаж з фото, на якому Кароліна з чоловіком ще разом і виглядають щасливими. Другий знімок – П’єр і Шарлотта Казірагі. Діти в тому віці, в якому раніше позували їх батьки.

© Instagram @monegascas_princesas

Феноменальне схожість вразило багатьох шанувальників:

Батьки передали свою красу дітям.

Як красиво. Діти як відображення своїх батьків.

Як близнюки.

Яблуко, розділене на дві частини…

Нагадаємо, 33-річна Шарлотта Казірагі не раз вражала своєю схожістю з титулованою матір’ю. В черговий раз дівчина, яку люблячи називають принцесою Монако (хоча формально вона не носить цей титул), наголосила це під час церемонії вінчання зі своїм обранцем Дмитром Рассамом.

Детальніше:Мереживо і лаванда: Шарлотта Казірагі і Дмитро Рассам повінчалися в колі близьких

Шарлотта була явно нагадує вінчальним сукнею своєї мами від Dior, яке Кароліна одягала на весілля з Філіпом Жуно.

© Instagram @madameei

Символічно, що церемонія вінчання матері Шарлотта Казірагі відбулася 29 червня 1978 року. А її дочка пішла під вінець зі своїм обранцем у цей же день, але через 41 рік.

Читайте також:Внучка Грейс Келлі стала модельєром і показала, як носити джинсу

Схожий на Шарлоту Казірагі і її молодший син Балтазар: ті ж очі та носик. Можливо, коли малюк підросте, він не втратить риси Грімальді і продовжить традицію спадкування фамільної краси.

© Instagram @madameei

31-річний П’єр Казірагі також неймовірно схожий на свого батька. Відмінність лише в тому, що Стефано не носив борідку, до якої небайдужий його син.

Відображенням своїх родичів є і багато популярні члени британської королівської родини. Наприклад, принц Вільям виявився чемпіоном за кількістю «двійників» у династії. Дивіться і порівнюйте тут.

А у вашій родині є родичі, які дуже схожі між собою?

Фото на анонс: Instagram @grimaldicasiraghi, @charlottexcasiraghi