Феноменальна память: 4-річна дочка Ігоря Ніколаєва успішно вчить англійську мову

1181

37-річна Юлія Проскурякова і 59-річний Ігор Ніколаєв живуть душа в душу і виховують чотирирічну доньку Вероніку. Малятко стала справжньою зіркою соціальних мереж – зіркові батьки регулярно діляться успіхами свого чада з шанувальниками в особистих мікроблогах. Інтернет-користувачі не можуть встояти перед чарівністю і тямущість дівчинки. Вони вже знають про кохання Вероніки до танців і музики, однак це далеко не всі таланти дитини.

Не так давно в інтерв’ю виданню «Телепрограма» Юлія та Ігор розповіли, яких принципів дотримуються у вихованні доньки і які вона відвідує заняття.

Вона у нас чудова дівчинка! Малює, співає, складає пісні, знає вірші і з задоволенням їх розповідає. Причому з виразом і дуже емоційно. Якщо на клишоногого ведмедика впала шишка — значить, потрібно обов’язково показати, як саме вона впала і як розсердився мишко, – розповіла Юлія.

© Instagram @uliaveronika

Ігор додав, що в його дитини відмінна пам’ять. З Веронікою займається няня — носій англійської мови, яка не говорить по-російськи, тому дівчинка змушена спілкуватися з нянею іноземною мовою.

Вероніка дуже швидко росте в мовах, вона вже може прочитати досить велику книжку англійською. Але, звичайно, російську у неї основна мова. Вона читає вірші, запам’ятовує по-російськи. І особливо кумедно, коли вона стає для своєї іноземній няні перекладачкою. Це неймовірно, тому що людині всього три роки. І я вважаю, що вона для своїх років просто чудово розвинена.

А сьогодні зіркова матуся опублікувала відео, на якому її спадкоємиця вважає по-англійськи, а також називає країни по прапорам – теж англійською мовою.

Ніка не перестає нас дивувати!!! Це щось неймовірне…, наскільки швидко діти в маленькому віці можуть всі запам’ятовувати?🤷♀️😍 І куди це все дівається з віком😉🙈?

View this post on Instagram

A post shared by Юлія Проскурякова (@uliaveronika) on Nov 13, 2019 at 3:40pm PST

Шанувальники вражені чудовою пам’яттю дівчинки:

Яка розумниця😘😍

Никуся Умняшечка! Молодчинка! 👏❤️👏❤️І батьки чудові!!!🌹🌹🌹

Умничка,батьки молодці.💖💝

Нагадаємо, на початку жовтня зоряна спадкоємиця відсвяткувала свій 4-й день народження. Батьки зворушливо привітали її і влаштували велике свято, а трохи пізніше щасливий батько поділився з шанувальниками гарними фотографіями зі святкування дня народження, офомленном в стилі ляльок LOL.

Вероніка зустрічає гостей у чарівній капсулі LOL (хоча ми з нею думаємо, що це — казковий ліфт😂😍!) СПАСИБІ НАШИМ ПРЕКРАСНИМ ДОРОГИМ ГОСТЯМ, ЯКІ ПРИЙШЛИ НА НІКІН ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ І ПРОВЕЛИ З НАМИ ЦЕЙ ЧАРІВНИЙ ВЕЧІР!!!!❤️🙏💥🎁🚂

© Instagram @igor_nikolaev_music
Фото на анонс: Instagram @uliaveronikaa, @uliaveronika