Футбольні вболівальники: Сергій Свєтлаков опублікував рідкісне відео зі старшим сином

1094

Сьогодні ввечері відбудеться важлива спортивна подія для всієї Росії – наша збірна з футболу гратиме зі збірною Шотландії. Виграш у суперників може гарантувати нам вихід на Євро-2020. Серед затятих уболівальників – відомий шоумен Сергій Свєтлаков!

View this post on Instagram

A post shared by Сергій Свєтлаков (@ssvetlakov) on Oct 9, 2019 at 7:26до PDT

Як виявилося, любов’ю до футболу палає і старший син артиста. Разом з ним Свєтлаков записав цікаве відео, на якому закликав усіх сьогодні вболівати за нашу збірну. У юмористичном ролику Сергій запитав у сина, чим той готовий пожертвувати, щоб побачити сьогоднішній матч наживо. На це хлопчик відповів: «Можу віддати останні 250 рублів!»

© Instagram @ssvetlakov

Ролик викликав справжній ажіотаж серед численних шанувальників знаменитості, адже Свєтлаков вкрай рідко ділиться з сторонніми фотографіями або відео своїх близьких. У коментарях під постом передплатники Сергія відзначили, як підріс 6-річний Іван:

Який дорослий вже синку!

Пацан вже вас скоро наздожене! Чарівний!!

Тато і син!! Такі гарні!! Синку який дорослий вже, зовсім великий!

© Instagram @ssvetlakov
© Instagram @ssvetlakov, @ssvetlakov

До речі, Сергій вважає, що у нього зі старшим сином дуже схоже почуття гумору:

Він періодично видає якісь перли. Ми кожен раз з дружиною пересматриваемся. У машині їдемо, він ззаду щось скаже таке, ми один на одного дивимося і не розуміємо — або він зараз це придумав, або десь почув. У будь-якому випадку нас це влаштовує — небудь почув і оцінив, або придумав сам. Я весь час повертаюся назад і кажу: непогано, синку, хороша жарт. У ньому є такі задатки — він хоче більше уваги оточуючих. Ну і плюс тяга до якогось веселощів і позитивних емоцій від інших людей.

© Instagram @ssvetlakov

Нагадаємо, що у Сергія Свєтлакова троє дітей. Від першого шлюбу з Юлією Светлаковой у актора є дочка Анастасія (10). Свєтлаков зумів зберегти дружні стосунки з колишньою дружиною і часто проводить час з Настею. З другою дружиною Антоніною Чеботарьової, Сергій разом вже близько 6 років і у них підростають двоє синів – 6-річний Іван та 2-річний Максим.

© Instagram @ssvetlakov
Фото на анонс: особистий блог зірки.