«Хочу на море»: Максим Галкін записав цікавий відеокліп з дітьми

404

Максим Галкін регулярно радує своїх шанувальників фотографіями та відео з дітьми: разом з Аллою Пугачовою вони виховують п’ятирічних двійнят Єлизавету і Гаррі. Вони – головні герої особистого блогу їх знаменитого тата. За хронікою дорослішання спадкоємців Алли Пугачової і Максима Галкіна стежить більше 6 мільйонів передплатників його блогу.

Нещодавно на сторінці шоумена з’явився новий ролик: його дочка Ліза сама зробила новий смартфон, в якому є чотири гри і навіть камера!

Смартфон XS 12. Зоряний ексклюзив. Товар штучний! — підписав ролик зоряний тато.

View this post on Instagram

A post shared by Максим Галкін (@maxgalkinru) on Aug 6, 2019 at 12:19am PDT

Однак не тільки дочка Галкіна радує своїми батьків своїми новими ідеями і винаходами. Днями Гаррі насмішив тата і читачів його особистого блогу своїм лайфхаком: він запропонував викопати велику яму в піску, щоб папараці не змогли сфотографувати знаменитого татуся:

Лайфхак від Гаррі ☺️, – підписав ролик шоумен.

View this post on Instagram

A post shared by Максим Галкін (@maxgalkinru) on Aug 21, 2019 at 1:08am PDT

Також Ліза і Гаррі вже кілька років вивчають французьку мову і домоглися вже настільки високих результатів, що влаштовують імпровізовані театральні вистави на цій мові для батьків. Вони танцюють, роблять вироби, малюють і всіляко радують своїх батьків. Ось і сьогодні шоумен поділився забавним відеороликом під пісню «Лечу на море». Що примітно, «кліп» був знятий у внутрішньому дворі їхнього будинку прямо… в надувному човні!

Серпень закінчується 😱😩🕺🏻Гімнастика під Arcash #работатьнехочу — підписав ролик Галкін.

View this post on Instagram

A post shared by Максим Галкін (@maxgalkinru) on Aug 27, 2019 at 1:02am PDT

Шанувальники оцінили по достоїнству смішне відео, залишивши в коментарях безліч теплих слів:

Чудово, коли у діток є такий позитивний, чудовий Тато 👏🏼👌🏼

З таким батьком не засумуєш 😂

Ви створюєте настрій 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼😂😂😂😂😂😅

До речі, більшу частину літніх канікул зоряне сімейство проводить в своєму будинку в Юрмалі. Вони насолоджуються сімейним відпочинком, багато гуляють, а близнюки, звичайно, займаються різними видами спорту. Не так давно зоряний батько продемонстрував їх тренування з гольфу. Ліз і Гаррі явно подобається на поле для гольфу, адже спеціальні підставки для м’ячиків дуже нагадують справжню грибну галявинку.

Гортайте!

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Aug 15, 2019 at 3:05am PDT

До речі, близький друг сім’ї Пугачової і Галкіна, Микола Басков, розповів в документлаьном фільмі, присвяченому 70-річчю Примадонни, що впритул Гаррі і Лізою займаються не няні, а саме батьки. Причому Максим, зі слів Золотого голосу Росії, справжній божевільний батько в доброму розумінні цього слова. Він завжди на зв’язку з дітьми, і, як розповів Басков, часто зривається з якихось посиденьок і вечірок, так як вранці йому потрібно гуляти з близнюками.

За моралі у нас відповідає Алла, а я більше за ігрову частину… Звичайно ж, діти іноді нас ревнують один до одного. Увагу і моє, і Алли є предметом торгу між ними. Але в міру дорослішання вони якось навчилися з цим миритися, жити і розподіляти між собою наше бажання спілкуватися з кожним із них. Вони у нас розумні, до щастя. Так що все нормально, — поділився Галкін, як вони з дружиною виховують дітей.

Алла Пугачева и Максим Галкин с детьми в Юрмале© Instagram @maxgalkinru

Це цікаво:

  • Відео: діти Алли Пугачової зворушили маму до сліз своїм подарунком
  • Зірки подіуму: Ліза і Гаррі Галкины влаштували показ мод
  • Пікнік біля будинку: Максим Галкін показав, як його діти відпочивають на природі
Фото на анонс: © Instagram @maxgalkinru