Безстрашні у відпустці: Ольга Кабо з сином прокотилася на параплані

624

51-річна Ольга Кабо не тільки успішна і талановита актриса, але і турботлива дружина і щаслива мама двох чудових дітей, дочки Тетяни (20) від першого шлюбу з бізнесменом Едуардом Василишиним і сина Віктора (6) від нинішнього чоловіка Миколи Разгуляєва.

© Instagram @kabo_olga
Ольга Кабо с мужем Николаем Разгуляевым© Instagram @kabo_olga

В кінці минулого року актриса взяла участь у зйомках шоу Лєри Кудрявцевої «Секрет на мільйон» і розкрила безліч унікальних сімейних подробиць. Наприклад, зізналася, що її переслідує комплекс провини перед дітьми, тому що з-за затребуваності професії вона часто відсутня вдома. Тому в їхньому будинку постійно проживає няня сина Віктора, яка бере на себе зобов’язання по домашньому господарству в відсутність Ольги.

© Instagram @kabo_olga

В цьому році син актриси Віктор, якому в липні виповниться 7 років, закінчив дитячий садок, а точніше «0» клас престижної приватної школи. Знаменита мама поділилася з шанувальниками цією радісною новиною і показала зворушливі кадри з маленьким випускником.

Мій Випускник! Мій син! Моє життя! Садок закінчений — ми готові до відпустки))) Заслужили! До побачення, Москва! Летимо до сонця, до моря, — підписала кадри Ольга.

© Instagram @kabo_olga

Зіркова матуся разом з сином вирушили підкорювати курорти Туреччини і, судячи з барвистим кадрів в її особистому блозі, канікули проходять активно і весело. Зокрема, актриса не злякалася і разом з сином спробувала одне з найбільш захоплюючих і екстремальних пригод – політ на параплані.

А ми з Витюней воспарили в небо і з висоти пташиного польоту милуємося Світом і загадуємо бажання))) Всього самого доброго всім! – написала Ольга.

© Instagram @kabo_olga

Шанувальники захоплюються сміливістю улюбленої актриси і залишають щирі компліменти їй і спадкоємцю:

Краса, дух захоплює, як здорово ви летите! Вітьок! Ти супер!

Ого! Ольга, яка ви відважна! Я б не наважилася)

Ольга, ви чудова мама і актриса! Всіх благ вам і вашій родині!

Ольга Кабо с сыном отдыхает в Турции© Instagram @kabo_olga

До речі, Віктор з дитинства займається плаванням і обожнює робити запливи. Так, у квітні його знаменита мама розповіла про змагання юного чемпіона і про перші успіхи.

© Instagram @kabo_olga

Нагадаємо, що дочка актриси, Тетяна, вибрала творчу стезю і стала артисткою балету. У дитинстві дівчина успішно знялася в кінофільмі «Дюймовочка» і навіть отримала кілька кінонагород, однак життя з кіно пов’язувати не стала, вибравши танець. Ольга пишається донькою, адже на початку червня у Тетяни відбувся прем’єрний показ, поставленого їй балету «Лоліта. Аж до смерті і після».

© Instagram @kabo_olga
Фото на анонс: Instagram @kabo_olga