Христина Асмус розкрила секрет, як їй вдалося схуднути на 11 см в талії за два тижні

481

Зірка серіалу «Інтерни» Христина Асмус зважилася розповісти своїм передплатникам, якою ціною їй дістається стрункість. 31-річна актриса дійсно виглядає тростиною. Але все не так просто…

Мене іноді «злять» коменти в стилі «так у неї генетика, що ви насправді». Ооох, знали б ви скільки зусиль мені варто моє тіло, — заінтригувала передплатників Христина Асмус. — Якщо ви коли-небудь бачили фото в моїй стрічці з їжею, то швидше за все це просто реквізит ))))))) Як би вам не було важко в це повірити, але я схильна до повноти 🤦🏼♀️ так-Так, я поправляюсь навіть коли просто дивлюся на їжу 👀 Причому, настільки миттєво, що якщо я себе відпущу, то складу гармонійну пару своєму чоловікові за місяць, не більше 🤪 Нещодавно, наприклад, я купила штани (коли була в поганій формі)), а через пару тижнів мені довелося вшивати їх в талії на 11 см!

© Instagram @asmuskristina

Читайте також:Взяла і зробила! Ляйсан Утяшева схудла на 10 кілограмів

Актриса зізналася:

Люблю і приймаю я себе тільки ого-го худий. Тому я изнуряю себе пекельними голодними дієтами.

Христина Асмус відповідально заявляє: повторювати її досвід не варто! І ось чому:

Перед зйомками або виставами в білизна, обтягує або короткому одязі я не їм кілька днів. Взагалі не їм. Ну, типу чашка кави і 1 яблуко в день. Так і тиждень можу. І дві. Причому, абсолютно легко. Мотивація — моє все.

Пишатися нічим. Приводів для радості немає. Ні в якому разі не робіть також!!! 🚫 Це погано для здоров’я. Але я нічого не можу з собою вдіяти… У мене дикий страх погладшати і виглядати не так, як я для себе вирішила.

© Instagram @asmuskristina

Читайте також:Батькова дочка: Христина Асмус показала зворушливе фото з батьком

Актриса зізналася, що готова звернутися за професійною допомогою до фахівців:

Якщо серед вас є дієтологи (або психологи)))), пишіть поради… Не знаю, чи можливо виправити ситуацію.., адже всі найстрашніші комплекси тягнуться з дитинства.

Зазначимо, що Христина Асмус влаштувала своєрідні дні зізнань. Приміром, раніше артистка розповідала страшну історію, яка сталася з нею 10 років тому:

На зйомках (через загальні, як потім виявилося, кисті) мені занесли інфекцію. Кілька видів кліщів 🦟😱 На обличчі був повний треш. Мене навіть знімати не могли, не те що замазати весь цей жах. Я лікувалася рік всім чим тільки можна.

Виявилося, що від проблем зі шкірою знаменитості допоміг антисептик, який продається в будь-якій аптеці за ціною від 13 рублів.

© Instagram @asmuskristina

Було й інше визнання, коли Христина Асмус розповіла в особистому блозі про звичку мити руки по 15-20 разів у день. І додала:

Я пекельний перфекціоніст. Це допомагає, так і заважає мені в житті.

Зазначимо, якщо і дочку акторки перейме звичку своєї мами, це може захистити дівчинку від інфекцій — приміром, кишкових.

А які корисні і шкідливі звички є у вас?

Фото на анонс: Instagram @asmuskristina