Худне до весілля? Принцеса Беатріс вирішила наслідувати приклад Меган Маркл

841

У британській королівській сім’ї сподіваються, що 31-річчя принцеси Беатріс стане щасливим періодом її життя, і вона піде під вінець з коханим Едоардо Мапелли Моцци.

Читайте також:Ще одне весілля? Королева Єлизавета II чекає довгоочікувану новину

Зарубіжні видання відзначають, що відносини пари почали розвиватися в листопаді 2018 року. А розсекретила Едоардо Моцци внучка королеви в березні цього року, коли разом з ним відвідала виставку у лондонській Національній портретній галереї.

© Instagram @hellomag, @modernroyalera

За інформацією західних видань, принцеса Беатріс, якій сьогодні виповнюється 31 рік, змінила свій звичний раціон і захопилася веганством. Святкове меню з трьох страв, яку приготують кухаря кафе «Чудовий Крайтон» («The Admirable Crichton»), а також торт, не будуть містити продуктів тваринного походження.

© Instagram @beatrice.eugenie, @englishmonarchy

Втім, принцеса Беатріс – не єдиний член королівської сім’ї, який дотримується веганскої дієти. Нагадаємо, Меган Маркл раніше розповідала, що давно віддає перевагу цим продуктам.

Це не дієта, а спосіб життя, – зізнавалася тоді ще майбутня герцогиня Сассекская.

Тим не менш, дружина принца Гаррі – не повністю веган, але велика шанувальниця органічних продуктів. І своєму обранцеві вона прищепила любов до правильного харчування.

Пов’язано захопленням принцеси Беатріс веганством з заручинами, про яку то і справа інформують західні видання? Цілком можливо, адже це відмінний спосіб позбутися від надмірної ваги.

У королівській родині вже склалася негласна традиція – нареченої стрімко схуднути перед весіллям. Так було з Кейт Міддлтон, Меган Маркл, леді Габріелою Віндзор. Позбавлялася від зайвої ваги і сестра сьогоднішньої іменинниці – принцеса Євгенія.

© Instagram @duchesses_kate_and_meghan, @lips_2_feet, @infusehumber
© Instagram @royalsandfashion

Нагадаємо, молодша дочка герцога Йоркського скоригувала своє харчування, віддавши перевагу детокс-дієту. Перед весіллям принцесу Євгену можна було застати в ресторані The Detox Kitchen. У меню цього закладу в достатку страви з овочів, бобових, свіжій зелені і ароматних прянощів. Наприклад, стейк з брокколі, трюфелі на тості і яйця по-королівськи з сиром халлумі і кабачками.

© Instagram @coz_and_floz_eatldn

Цікаво, чи дійсно принцеса Беатріс захопилася веганством або це просто спосіб схуднути перед заручинами?

Фото на анонс: Instagram @british_soul_1982, @englandsroyalfamily