Неймовірно: Арчі Харрісон неймовірно схожий на свого тата на фотографіях з хрестин

902

Вчора, 6 липня, принц Гаррі і Меган Маркл провели закриту церемонію хрестин свого двомісячного сина Арчі Харрісона. Про те, що інформація з цього приводу буде небагато, стало відомо після офіційної заяви Букінгемського палацу. У ньому, зокрема, говорилося:

Арчі Харрісон Маунтбаттен-Віндзор буде хрещений у невеликій приватній церемонії архієпископом Кентерберійським у приватній каплиці у Віндзорському замку в суботу 6 липня. Герцог і герцогиня Сассекские з нетерпінням чекають можливості поділитися деякими зображеннями, зробленими в день хрестин фотографом Крісом Аллертоном. Імена хрещених батьків, у відповідності з їх бажаннями, розголошуватися не будуть.

© Instagram @_crownclub

Детальніше:Саме камерне свято: як пройшли хрестини сина принца Гаррі і Меган Маркл

Зрозуміло, що користувачі Мережі з нетерпінням чекали тієї дещиці інформації, якій обіцяли поділитися Сассексы. І не даремно! Були представлені чудові офіційні фотографії з хрестин, на яких можна побачити, як виріс Арчі Харрісон.

© Instagram @kensingtonroyal
© Instagram @sussexroyal

На фото, зробленому в Зеленій вітальні Віндзорського замку, двомісячний малюк не спав, а дивився в об’єктив. Очі у нього – намистинки… А от на неймовірно атмосферному чорно-білому знімку малюк зображений вже спить. Стомився… Надто напружений і емоційний день видався для чоловічка в такому ніжному віці.

Уважні користувачі Мережі порівняли фотографії, зроблені під час хрестин принца Гаррі, і нинішні, з хрестин Арчі. І виявилося, що спадкоємець герцога Сассекського – копія свого титулованого папи: той же високий лоб, брови, губи пухкі щічки.

© Instagram @_thepeoplesduchess_
© Instagram @duchesskatefan
© Instagram @_thepeoplesduchess_

Читайте також:Знайдіть схожість: дитячі фотографії принца Гаррі і Меган Маркл

А ось на Меган маленький Сассекс схожий набагато менше…

© Instagram @duchessmegfan

Знайшли й інше схожість. Символічно, що одна з офіційних фотографій була зроблена в тій же Зеленій вітальні, на тому ж маленькому дивані, де з маленьким принцом Гаррі після церемонії його хрещення позувала принцеса Діана. Припустимо, що таким чином молодший син леді Ді віддав данину поваги улюбленої мамі, яка трагічно загинула в 1997 році.

© Instagram @nosotrasmagazine

А ось схожий маленький Арчі на маленьких Кембриджів?.. Дивіться самі:

© Instagram @yahoostyleca

А ви помічаєте схожість між принцом Гаррі та його маленьким сином?

Фото на анонс: Instagram @_duchess_of_sussex, @hrhofsussex, @theroyalcourier, @meghanmarkleprinceharry