Це донька: Маргарита Симоньян стала мамою втретє

590

Зіркове подружжя – медіаменеджер Маргарита Симоньян і її обранець, режисер Тигран Кеосаян – стали багатодітними батьки: на світ з’явився їхній третій спільний дитина. Пара вже виховує Мар’яну (5) і Баграта (4).

Про це сьогодні повідомила її колега по цеху – Тіна Канделакі.

Рідний, коханий чоловік сьогодні стала мамою. Марго джан, куди відвозити коляску? Я так чекала, коли ти породиш, ти не уявляєш. Люблю тебе. Ти неймовірна жінка, яка всій країні довела, що можна бути залізною леді і найтеплішою і чарівною вірменської мамою на світі. Люблю тебе дуже, – звернулася до Симоньян Тіна у своєму відео в stories особистого блогу.

Тина Канделаки поздравила Маргариту Симоньян с рождением ребенка© Instagram @tina_kandelaki

А потім і сама Маргарита поділилася кадром з биркою дочки:

Дорогий світ! Будь ласка, будь добрий до Маро Тиграновне Кеосаян. Вона тут новенька:)

Маргарита Симоньян в третий раз стала мамой© Instagram @_m_simonyan

Друзі, колеги і шанувальники написали безліч привітань під постом:

Ура!!!!! Вітаємо!!!!!!! 🎉🍾🎊🎈. Здоров’я Матусі і і малятку!!!!!🙏❤️ (Зара)

Вітаю! З донечкою! Ураааааа ❤️ (Наталія Антонова)

Вітаю мамуленька) І донечці здоров’я))) (Юлія Ковальчук)

У добрий шлях, Маро!!!!!!!!💐💐💐💐💐😍😍😍 Вітаю від душі з народженням малятка! Нехай росте здоровенька, умненькой, щасливою і радує своїх близьких!!!!!!!!!!!💐💐💐💐💐💐💐💐💐

Нагадаємо, що новонароджена донька – третій спільний дитина пари. У Тиграна Кеосаяна є ще дві дочки від попереднього шлюбу з актрисою Оленою Хмельницькою: 24-річна Олександра і 8-річна Ксенія. Подружжя прожило разом 21 рік. Після розлучення вони зуміли зберегти дружні відносини.

© Instagram @alxmel

Олександра, старша дочка Тиграна Кеосаяна, живе в США. Дівчина закінчила «Школу мистецтв Тиша» Нью-Йорского Університету за спеціальністю кінорежисура. Вона продовжить сімейну кинодинастию, розпочату дідом — відомим режисером і сценаристом Едмондом Кеосаяном.

Пробує свої сили в кіно і маленька Ксенія. Дівчинка дебютувала у фільмі «Колл-центр». А ще вона успішно займається музикою.

© Instagram @ahshamusic, @alxmel

Зазначимо, екс-дружина Тиграна Кеосаяна в хороших відносинах з його теперішньою обраницею. Альона Хмельницька і Маргарита Симоньян ладнають і проводить час разом. Рідко, але весело.

Незважаючи на те, що Тигран Кеосаян і Маргарита Симоньян вже багатодітні батьки, вони ще не оформили свої стосунки офіційно. Про це зіркова пара розповіла Лері Кудрявцевій у програмі «Секрет на мільйон».

Я ніколи не була офіційно заміжня. Це дитячі комплекси. Надивилася з дитинства нещасливих жінок у шлюбі, – зізналася Маргарита.

Однак після бесіди з настоятелем вірменської церкви медіаменеджер змінила свою думку про шлюб. Була призначена дата весілля, яку довелося відкласти. Та так не раз – в силу різних об’єктивних причин. Тому зараз Маргарита Симоньян і Тигран Кеосаян офіційно не одружені.

Про те, що в родині буде поповнення, майбутня матуся розповіла в особистому блозі:

У найближчі багато місяців мені прописані тишь да гладь, Божа благодать. Тому я різко знижую активність у політичних соцмережах — буду значно менше читати і, тим більше, писати. Іноді доводиться вибирати пріоритети — заздалегідь прошу вибачення у передплатників.

Дуже сподіваюся на розуміння всіх хороших людей. А поганих людей, як ми пам’ятаємо, не буває.

Всім любові і побільше її плодів:)

Однак не все було гладко. Передплатників Маргарити схвилював її пост з фотографією медичного висновку. Мова йшла про те, що на терміні 17 тижнів виникла загроза викидня.

Ось з таким діагнозом мене тільки що виписали. Кілька крапельниць і суворий медичний контроль — величезне спасибі лікарям, –прокоментувала ситуацію журналіст.

Угроза выкидыша Симоньян© Instagram @_m_simonyan

Після цього випадку в мікроблозі майбутньої матусі стало більше новин про сім’ю, дітей і… рецептів. Зазначимо, що Маргарита Симоньян відмінно готує і щедро ділиться зі своїми читачами своїми рецептами.

Шанувальники знаменитості цікавилися, як Мар’яна і Баграт дізналися про те, що в сім’ї буде малюк. Маргарита Симоньян розповіла про реакції дітвори:

Я хочу, щоб це була сестричка. Але якщо народиться братик, я теж не турбуватимуся. Я тільки турбуватимуся, якщо народиться динозавр, – сказала моя п’ятирічна донька сьогодні вранці.

— А я зрадію, якщо народиться динозавр! – захоплено повідомив чотирирічний син.

Під час вагітності Маргарита не стала приховувати, що чекає народження дівчинки.

Instagram @_m_simonyan

Маргарита приховує обличчя своїх дітей, так як не хочуть, щоб в майбутньому вони побачили фотографії і були чимось незадоволені.

Кажуть, внутрішньоутробним ребенкам корисно слухати класику. Принесла свою найменшеньку на ‘Іоланту’ в Гелікон-опери. Сподіваюся, їй сподобається:) — розповіла передплатникам знаменита матуся.

Зазначимо, що зіркова матуся, хоча і регулярно розповідає про дітей, але завжди закриває їх особи сонечками. Втім, так роблять багато батьками, які прагнуть як можна довше не показувати своїх малюків.

View this post on Instagram

A post shared by Маргарита Симоньян (@_m_simonyan_) on Apr 29, 2019 at 12:00am PDT

Вітаємо щасливих батьків з народженням дитини! Чекаємо цікавих новин!

Читайте також:

  • По-літньому: Маргарита Симоньян поділилася рецептом курячих стегенець по-тайськи
  • Маргарита Симоньян поділилася лайфхаком, як вчити малюків географії
  • Дві кучерики: Альона Хмельницька показала кадри із зворушливою фотосесії дочок
Фото на анонс: особистий блог зірки