Це знак: Світлана Лобода на весіллі сестри зловила букет нареченої

590

Зовсім недавно молодша сестра співачки Світлани Лободи Ксенія – вийшла заміж. Офіційна церемонія відбулася 28 червня в Києві, про що у своєму блозі розповіла Світлана, опублікувавши зворушливе відео. На ньому вона разом з дочкою Євангеліною привітала Ксенію з одним із самих прекрасних подій в житті кожної жінки.

View this post on Instagram

A post shared by LOBODA (@lobodaofficial) on Jun 29, 2019 at 5:36am PDT

Знаменитість також поділилася з шанувальниками і рідкісним спільним кадром зі своїми рідними: мамою Наталією Василівною та сестрою у весільній сукні. Прихильники Лободи відразу ж відзначили, що Світлана і Ксенія схожі як дві краплі води.

© Instagram @lobodaofficial

А сьогодні в особистому блозі Світлани з’явилося інтригуюче відео: на ньому зірка ловить букет нареченої! Прихильники впевнені, що це, безумовно, хороший знак, і скоро сім’я буде гуляти ще на одному весіллі, тим більше, коли в ЗМІ ходять чутки про роман Світлани і Тілля Ліндеманна, соліста групи Rammstein.

Нагадаємо, Світлана Лобода виховує двох дочок. Батьком старшої, 8-річної Євангеліни, є танцюрист Андрій Цар, а молодшу доньку, однорічну Тільду, як стверджують журналісти, співачка народила Тиллю, чим і пояснюється рідкісне ім’я дівчинки.

View this post on Instagram

A post shared by LOBODA (@lobodaofficial) on Jul 1, 2019 at 12:59am PDT

Читачі особистого блогу зірки миттю відреагували на ці кадри, багато хто впевнені, швидке весілля – бути!

Натяк Рамштайну😂😂😂😂😂😂

Ви будете найкрасивішою нареченою ❤️

Найщасливіша Світлана Лобода!🤩 Це був такий класний момент🔥 завжди Хочемо бачити вас щасливою🙏🙏🙏

Дуже чекаємо на ваше весілля 👰🏼 ❤️🕊

Як він цілеспрямовано летів до вас 😍 ви навіть не ворухнулися 🤭😊

До речі, коли кілька днів тому Світлана Лобода заінтригувала шанувальників, повідомивши, що разом з дочкою їде на важливу подію для їх сім’ї, багато хто подумав, що співачка спрямовується на офіційну реєстрацію стосунків зі своїм коханим – батьком її молодшої дочки.

© Instagram @lobodaofficial
Фото на анонс: особистий блог зірки