Це любов: дочка Тіматі познайомилася з молодшим братиком

944

23-річна Анастасія Решетова і 36-річний репер андрій данилко, який виступає під творчим псевдонімом Тіматі, кілька днів тому поділилися чудовою новиною про народження дитини.

У своєму блозі Тіматі опублікував перші фото сина: хлопчика назвали Ратмир, і він з’явився на світло в клінічному госпіталі Лапино, який вибирають для пологів багато зіркові матусі.

Юнусов Ратмір Тимурович / 16.10.19 р. Москва, – підписав знімки щасливий батько.

© Instagram @timatiofficial

Молода мама теж поділилася кадром з ніжкою малюка і ніжно підписала знімок:

Юнусов Ратмір Тимурович, ласкаво просимо в цей світ! Довгоочікуваний наш синочок ♥

© Instagram @timati_nastya7

Двічі бабуся Симона Яківна, мама Тіматі, теж показала у своєму блозі кадр з спадкоємцем.

При безпосередній участі Тіматі, made by Анастасія Решетова. Зустрічайте! Юнусов Ратмір Тимурович! Привіт малюк, ласкаво просимо в сім’ю! Довгої і щасливої дороги тобі! Приймаємо вітання!!!

© Instagram @simona280

Дивіться також:Зворушливо і делікатно: мама Тіматі показала особливі фото з пологів Анастасії Решетовой

Нагадаємо, малюк – первісток для молодої матусі і друга дитина для музиканта, який вже виховує 5-річну Алісу. Дівчинка з’явилася в його відносинах з моделлю Оленою Шишковой.

Аліса зростає кмітливою і активною дівчинкою, а її батьки із задоволенням діляться фотографіями та відео з участю маляти і новинами про неї. Відомо, що Аліса серйозно захоплена балетом, вивчає англійську мову, а ще обожнює разом з татом пробувати різні екстремальні види спорту.

© Instagram @simona280

У це воскресіння Симона Яківна в особистому блозі поділилася відеороликом, на якому записано перше знайомство Аліси з новонародженим братиком. Малюк і молода мама все ще знаходяться в підмосковному госпіталі, де відбулися пологи, тому Аліса прийшла провідати братика саме туди. На кадрах видно, що дівчинка трохи ніяковіє, однак пізніше вона впоралася з емоціями і взяла малюка на руку.

Гортайте!

View this post on Instagram

A post shared by Simona Chernomorskaya (@simona280) on Oct 20, 2019 at 1:24am PDT

Скажу вам по секрету, я хвилювалася… Перше знайомство з братиком пройшло легко і дуже емоційно! Звичайно, це тільки початок і треба стежити, щоб не виникала ревнощі, але це вже робота дорослих, а поки старша сестра впоралася на відмінно!!!, – зізналася щаслива бабуся.

Шанувальники прийшли в захват від зворушливих кадрів і залишають маляті добрі побажання, а також терпіння Сімоне Яківні.

У мене мурашкиииииии як це же це мило)))),

Це так зворушливо і хвилююче! здоров’я діткам, ну а малому побільше смачного маминого молочка,

Як мило))) дай бог,щоб вони були дружні і розуміли,що вони одна кров. а вам, дорослим, сил і терпіння))

Швидше за все, новонародженого сина Тіматі назвав на честь загиблого в автокатастрофі одного Ратміра Шишкова, з яким познайомився на «Фабриці зірок–4» і якому навесні цього року присвятив кліп «Пам’ятаєш».

Спочатку закохані приховували той факт, що незабаром у них з’явиться малюк. Однак уважні шанувальники здогадувалися про це. Анастасія Решетова ховала животик, публікувала в особистому блозі архівні фото і відмовлялася коментувати чутки. Тіматі також не давав коментарів про те, чекають він і його кохана дитини. Вагітність вони підтвердили спільної красивою фотосесією.

Читайте також:Офіційно: Тіматі та Анастасія Решетова підтвердили, що стануть батьками View this post on Instagram

A post shared by Reshetova Anastasia (@volkonskaya.reshetova) on Jun 6, 2019 at 2:46am PDT

Зазначимо, що народження сина екс-коханого вже прокоментувала мама Аліси, Олена Шишкова. У своєму особистому блозі модель тепло привітала молодих батьків з народженням сина:

Аліса з радістю і гордістю мені повідомила, що Настя народила їй братика. Багато питань до мене в коментах) всім цікаво, що я думаю з цього приводу.

Я щиро рада, що в Аліси з’явився маленький брат Ратмір! І вітаю молодих батьків, – написала вона.

Фото на анонс: © Instagram @blackstarofficial, @simona280, @timatiofficial_fanpage