Це натяк? Меган Маркл носить прикрасу з каменем, рекомендоване молодим мамам

761

Меган Маркл після народження дитини змінила свої пристрасті до коштовностей, хоча її любові до діамантів це не скасував.

Нагадаємо, новина про те, що дружина принца Гаррі змінила дизайн свого помолвочного кільця, буквально підірвала Мережу.

Детальніше:Меган Маркл виявилася не єдиною, хто змінив кільце після заручин у королівській родині

Як зазначили експерти, дорогоцінні аксесуари з бірюзою з’явилися в скриньці прикрас Меган Маркл ще до народження дитини. Приміром, під час представлення новонародженого Арчі Харіссона титулована молода матуся вибрала елегантне намисто, оздоблене трьома маленькими камінчиками. І вона вдягала його під час вагітності, зокрема, коли всі члени королівської сім’ї відвідували різдвяну службу в церкві Святої Марії.

Читайте також:Як Кейт Міддлтон переконала принців Вільяма і Гаррі помиритися?

Автором цього намиста є її подруга Дженніфер Мейер – американський дизайнер коштовностей, екс-дружина актора Тобі Магуайра.

© Instagram @telegraphroyals, jennifermeyer.com

Нагадаємо, Дженніфер Мейер подарувала Меган Маркл і символічна прикраса – ексклюзивне золоте намисто зі словом Mommy («мама»). Цей подарунок вона зробила герцогині на традиційній американській вечірці з нагоди швидкого народження дитини – «бебі шауер». Як вдалося з’ясувати журналістам, вартість золотого ланцюжка з 18-каратного золота – 850 доларів (55 754,82 руб.).

© Instagram @rayjewelers

Носить Меган Маркл і інша прикраса, створене її талановитої подругою. На спортивний матч, який герцогиня відвідала нещодавно разом з принцом Гаррі, молода матуся вибрала маленькі сережки з бірюзи, в основі яких 18-каратне золото.

© Instagram @yawayle_official
© Instagram @theduchessofsuxess

Читайте також:Ювелірний магазин на руках: у Мережі обговорюють прикраси Меган Маркл

У Мережі припускають, що Меган Маркл не випадково стала носити прикраси з бірюзою. В цьому є певний сенс… Здогадки користувачів підтвердила Хізер Аскинойз (Heather Askinoise), співзасновник ювелірної компанії Energy Muse і співавтор книги «Crystal Muse: Ритуали на кожен день, щоб налаштуватися на справжнього тебе» («Crystal Muse: Everyday Rituals to Tune In to the Real You». Експерт з ювелірним прикрасам розповіла про властивості бірюзи.

Це чудовий камінь, який рекомендується носити, якщо ви хочете зосередити увагу на своє здоров’я, – пояснила Хізер Аскинойз.

Також фахівець відзначила його цілющі властивості:

Бірюза – ідеальний камінь для молодої мами.

А вам подобаються прикраси з бірюзою?

Фото на анонс: Instagram @ethniklyspeakin, @sussex.royal.family