Це просто вражаюче: Антон Бєляєв показав своє дитяче фото… і шанувальники сплутали його з сином

491

Зірка шоу «Голос», талановитий співак і продюсер Сергій Бєляєв встигає не тільки будувати успішну кар’єру, але і бути турботливим батьком 2-річного Семена, який народився у шлюбі артиста і журналістки Юлії Маркової. Зоряний батько з радістю ділиться теплими родинними кадрами в особистому блозі і розповідає новини про спадкоємця.

© Instagram @therrmaitz, @umi_chaska

Наприклад, влітку Антон опублікував веселе відео з участю з сина, який свідчить про те, що малюк вже, здається, визначився з майбутньою професією. Судячи з кадрів, де він чудово грає на барабанах, співає і навіть встигає танцювати, Семен піде батьковою стежиною і стане артистом.

View this post on Instagram

A post shared by Антон Бєляєв Therr Maitz (@therrmaitz) on Jul 24, 2019 at 2:55am PDT

Читайте також:Син Дениса Клявера освоює незвичайний музичний інструмент

А сьогодні у Антона Бєляєва ювілей – 40 років. В честь свята він поділився в особистому блозі своїм дитячим кадром з домашнього архіву.

Непогано, Антон, можеш краще #сднемваренияменя, – з гумором підписав знімок співак.

© Instagram @therrmaitz

Шанувальники поспішають привітати улюбленого артиста з днем народження, а також відзначають, що Семен – копія свого знаменитого батька. Ті ж щоки і форма носа, а ось погляд і колір очей малюк очевидно взяв у мами.

З Днем народження! Захоплююсь Вами і Вашою родиною!

З днем народження Антон! А Семен-то на вас схожий дуже))) та ж хитра посмішка!!!

Ыыыыы, це ж маленький Семен!! З днем народження! Твори!

До речі, і сам співак говорив в інтерв’ю, що син дуже схожий саме на нього.

Є мої і його дитячі фотографії, які просто ідентичні, на них лякає подібність Мамині риси теж простежуються. Загалом, цікавий хлопець.

© Instagram @umi_chaska

Читайте також:За роялем мама: як діти Алли Пугачової і Максима Галкіна відзначили свій 6-й день народження

Також зоряний батько пояснив, чому вони з дружиною обрали таке ім’я синові.

Оскільки ми музична сім’я, то шукали якесь цікаве ім’я. У нас був великий список, свій топ-лист і до останнього думали, що коли подивимося, то виберемо з нього. У підсумку, побачивши сина, я зрозумів, що ні одне із наших сучасних імен йому не підходить. Мене на цю думку навела акушерка: «А як звуть?» — «А ніяк поки» — «Треба назвати, у людини повинно бути ім’я!» Я спочатку був з сином, а потім відніс його в спеціальне місце, де немовлята знаходяться після народження, і пішов до дружини: «Так, у нас нарада 20 хвилин, ми повинні вирішити, як звуть людину». Ми подивилися гугл, це був день Семена. Коли це прозвучало, то ми сказали один одному: «Так, добре». Не було в цьому якогось глибокого сенсу, серйозної підготовки, але я дуже радий, що так сталося. Ім’я дуже підходить сину, – переконаний Антон.

© Instagram @therrmaitz

Нагадаємо, що Антон Бєляєв та Юлія Маркова одружилися у 2012 році. Молоді люди зустрілися випадково в столичному кафе і, за визнанням Бєляєва, він закохався в майбутню дружину з першого погляду. Щоб привернути її увагу, він заспівав їй арію. А пропозицію своїй коханій співак зробив прямо на сцені під час концерту.

Знаєте, ми абсолютно нормальна сім’я, яка лається іноді і по роботі, і в побуті. Ми звичайна пара, якій пощастило один з одним. Від себе можу сказати, що якщо б у мене не трапилася така дружина, то, можливо, якийсь час тому я пішов би по шляху руйнування, тому що цей чоловік мене організовує і перетворює на працездатну і свідоме одиницю. Я, взагалі, як музикант, людина хаотичний – а зустріч з Юлею мене зберегла і стабілізувала, – зізнається музикант.

© Instagram @umi_chaska

Читайте також:Фата, довгий шлейф і розкішні інтер’єри: Пауліна Андрєєва показала перше фото з весілля з Федором Бондарчуком

До речі, маленький Семен з пелюшок займається плаванням під наглядом батьків. Судячи з кадрів з їх особистих блогів, малюк обожнює водну стихію. Крім того, Бєляєв відзначає ще одна схожість Насіння з собою: виявляється, вони обидва люблять пірнати з відкритими очима.

View this post on Instagram

A post shared by Юлія Бєляєва (@umi_chaska) on May 21, 2018 at 3:53am PDT

Фото на анонс: Instagram @therrmaitz