Це сталося актриса Дарина Мельникова розсекретила імя молодшого сина

394

Актриса Дарина Мельникова вже 6 років щасливо живе в шлюбі з Артуром Смоляніновим, зоряна пара виховує двох прекрасних синів: Артура, названого частина папи, і малюка, який з’явився на світ 14 грудня минулого року.

© Instagram @melnikovadsh

Ім’я дитини (втім, як і його особа) знамениті батьки приховували довго. Однак вирішили розсекретити! Та це Марко! Так звуть молодшого сина Дар’ї Мельникової і Артура Смольянинова. Нагадаємо, у малюка є тезка – сина Дмитра та Олени Малікова теж звати Марк.

© Instagram @melnikovadsh

Крім імені молодшого сина, актриса розповіла в інтерв’ю про те, як вона сприймає материнство. Дарина Мельникова зізналася, що з другою дитиною вирішила піти в повноцінний декрет. Зі старшим відпочивала лише три місяці, а потім повернулася в театр.

Читайте також:Цікавий поворот: актриси, які знімалися під час вагітності

Також Мельникова розповіла, що няні в їхній родині немає. А коли потрібна допомога, користується послугами ситтеров.

Зазвичай це студенти — і дівчата, і хлопці, — які можуть виручити і кілька годин посидіти з дитиною. Ідея ситтерства мені імпонує тим, що цим, як правило, займаються молоді хлопці, які легко і швидко схоплюють усе, що їм кажеш, не нав’язують свою точку зору на виховання дітей, чітко слідують рекомендаціям. Мінус в тому, що вони не такі досвідчені, як дорослі няні, але для пари годин спілкування з дітьми їх компетенцій цілком вистачає. А більшого мені зараз не потрібно: основним доглядом за дітьми, їх розвитком я все-таки займаюся сама і поки не хочу нікому делегувати ці повноваження, – розповідає Дарина Мельникова.

© Instagram @melnikovadsh

Читайте також:Дарина Мельникова влаштувала фотосесію з молодшим сином

Актриса зізналася, що з досвіду виховання старшого сина зрозуміла: вона не в усьому була права. Зокрема, розвиваючих занять.

Старшого сина я намагалася водити на развивашки, але швидко зрозуміла, що робила це скоріше для себе, ніж для нього. Просто хотіла перепочити і викроїти собі пару вільних годин, – зізналася співачка. – Зараз все більше схиляюся до того, що до семи років дітям потрібно просто дитинство, вони можуть рости як трава — вільно, без будь-яких рамок. Адже це той недовгий час, коли можна радіти життю, байдикувати, коли діти не пов’язані уроками, домашками, дедлайнами. З початком школи прекрасна безвідповідальна життя скінчиться — можливо, назавжди. Так навіщо відбирати у них це час і навантажувати всякими гуртками, секціями, заняттями? Якщо немає батьківських амбіцій, немає якихось нестримних талантів дитини, думаю, не варто надто перейматися професійним спортом, музикою або іншими секціями в дошкільному віці. Втім, я суджу тільки по своєму досвіду. Бувають дуже активні діти — їм подібна зайнятість, напевно, піде тільки на користь.

© Instagram @melnikovadsh

Зазначимо, Дарина Мельникова завжди воліє говорити про материнство чесно і без прикрас. Приміром, раніше вона зізналася: коли народився перший син, їй було психологічно важко.

З першим сином ця космічна любов не звалилася на мене відразу. Я спочатку взагалі не розуміла, що відбувається. Тільки страх не нашкодити був. А зараз канал відкритий, я вже мама. Було б здорово, якщо б мене хтось підготував і пояснив тоді, що не відчувати відразу любові до своєї дитини — це нормально. Любов може прийти не відразу. Всі молоді мами повинні про це знати.

Цікаво, після того, як Дарина Мельникова розсекретила ім’я молодшого сина, продемонструє знаменита матуся, на кого схожий малюк?

Фото на анонс: Instagram @melnikovadsh