Це цікаво! Анна Снаткіна розповіла, як користуватися біговою доріжкою в задоволення

560

36-річна Ганна Снаткіна – одна з найбільш затребуваних актрис російського кіно і театру. Знаменитість регулярно ділиться зі своїми читачами свого блогу фото, на яких демонструє цікаві та кумедні моменти зі зйомок. А нещодавно розкрила секрет, який дозволяє завжди залишатися у формі.

Ранкова пробіжка. 15 км! Так, і це не жарт! А щоб не було тяжко і складно, можна скористатися методом Анни Снаткіної. «Ранкові 15 км позаду разом з одночасно переглянутих чудовим фільмом…. «Дві королеви»👍. Рекомендую… , але навіть не знаю, що більше: 15 км або фільм?….дилема .., але я , не довго думаючи, поєднала два моїх улюблених хобі, – поділилася з передплатниками своєю знахідкою знаменитість.

© Instagram @snatkina_anna

Шанувальники актриси одночасно захопилися і здивувалися: 15 км бігом – це дуже серйозне навантаження на організм. Анна Снаткіна в коментарях до посту відповіла, що починала з двох кілометрів.

Я не худну, мені просто подобається спорт! – зізналася артистка.

І, як виявилося, зі спортом у знаменитості особливі відносини. Снаткіна розповіла про це, опублікувавши особливе архівне фото:

Початок великого спорту… спортивна гімнастика🤸♂️… Тут мені 5 років, а моєму, і по сей день, коханому першому тренеру 20 років… Її звали Марина Юріївна.. на жаль,крізь роки ми загубилися, але, якщо хтось прочитає цей пост і зрозуміє, що знає, як мені її знайти, напишіть, будь ласка в Директ… буду дуже вдячна🙏🏻. А поки, просто спогади, просто дитинство, просто мій улюблений спорт, який залишився зі мною на все життя і, який допоміг мені зробити дуже значущі, часом здавалося, нездійсненні кроки в моїй нинішній професії Актриси… ,який сформував мій характер, дух, волю, волю до перемоги: ніколи нічого не боятися , не боятися перешкод, не зупинятися, йти до кінця…і …. можу довго писати красиві слова, але не буду… бо це вже особисте….Хочу тільки сказати спасибі батькам, що в дитинстві вибрали мені саме такий шлях-шлях великого спорту.

© Instagram @snatkina_anna

По стопах знаменитої матусі пішла і 4-річна Вероніка. Нагадаємо, Анна Снаткіна і Віктор Васильєв одружилися восени 2012 року (весілля пройшло в умовах найсуворішої таємності). У квітні 2013 року у пари народилася довгоочікувана донька, яку зіркові батьки довгий час приховували і не ділилися її фотографіями в публічному просторі. Вероніка з ніжного віку серйозно займається художньою гімнастикою під керівництвом легендарного російського тренера Ірини Вінер-Концерт.

А у вас є домашній тренажер? Займаєтеся на ньому?

Фото на анонс: Instagram @snatkina_anna