Цирковий номер: 4-річний син Володимира Преснякова освоїв стрибки у воду

590

51-річний Володимир Пресняков та 37-річна Наталія Подольська разом вже 14 років. Весілля вони зіграли 5 червня 2010 року, і рівно через 5 років на світ з’явився їхній довгоочікуваний син Артемій. Зараз вони всі разом проводять час у теплій Туреччини, рятуючись від холодів дощової Москви.

У перший же день прильоту сюди співачка відправилася разом з сином і мамою на пляж. Однак лежання на шезлонгу сім’я артистки віддала перевагу активний відпочинок. А саме – зведення пісочних замків! Милим відео з найближчими Наталія поділилася в одній із соціальних мереж. Разом з мамою і бабусею непосида Артемій зміг побудувати справжній тунель і трасу з піску.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Aug 1, 2019 at 1:59am PDT

До речі, Наталія Подольська разом з сином і чоловіком дуже люблять подорожувати.Так, на травневі свята зіркова родина відвідала сонячний Маврикій. Перші кілька днів музиканти насолоджувалися теплим океаном і спекотним сонцем, а потім вирішили відвідати великий зоопарк під відкритим небом, в якому познайомилися з величезними черепахами, верблюдом, гігантським жирафом, ему, зебрами і безліччю інших диких тварин.

© Instagram @nataliapodolskaya

А вчора в особистому блозі артиста з’явилося нове відео з участю сина. На ньому вони разом вирішили виконати по-справжньому цирковий номер із стрибками у воду прямо з батькових рук. І, як запевняє Володимир, це вийшло у них з першого разу:

Друзі Мої!Це вийшло з першого разу!!!Моє почуття ЛЮБОВІ переповнює ВСЕСВІТ ! Дивитися до кінця ! А МАМА В цей час на концерті Jennifer Lopez!

View this post on Instagram

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Володимир Пресняков (@presnyakovvladimir) on Aug 6, 2019 at 1:12pm PDT

Шанувальники зіркової родини залишилися в повному захваті від такого відео і залишили люблячого тата і його синові безліч захоплених коментарів:

Аааа, які ви круті !!!👏🏻👏🏻👏🏻💪🏻💪🏻 Ми з Балахошей три рази переглянули )))👍🏻👍🏻

Адже і не боїться нічого ТЕМКА 😍 Спортсмен😉😍💋💋💋💋💋💋

Просто є тонка зв’язок між сином і батьком)І синуля беззастережно довіряє і вірить)

До речі, не так давно зоряний батько потішив шанувальників, опублікувавши веселий відеоролик про те, як Артемій розмовляє з кимось із родичів по відеозв’язку і розповідає, що тато відійшов у гримерку. Малюк дуже забавно не вимовляє літеру «Р», але з усіх сил намагається бути серйозним.

View this post on Instagram

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Володимир Пресняков (@presnyakovvladimir) on Apr 5, 2019 at 4:46pm PDT

Нагадаємо, що в середині липня зіркова пара відзначила прекрасну річницю: дев’ять років тому закохані обвінчалися в московському храмі Святих безсрібників Косми і Даміана на Маросейка. І якщо весілля однієї з найкрасивіших пар українського шоу-бізнесу була яскравою, пишною і масштабної, то вінчання, навпаки, проходило у вузькому колі найближчих. Подільська тоді розповіла про цей чарівний момент:

Коли відбувався обряд, я фізично відчула, як нас зв’язали однією ниткою! Всім люблячим рекомендую.

dni.ru
Фото на анонс: особистий блог зірки.