Зігріває і лікує: Ляйсан Утяшева поділилася рецептом імбирного смузі

630

33-річна Ляйсан Утяшева – успішна телеведуча, мама двох дітей, народжених у шлюбі з шоуменом Павлом Волею, і просто неймовірно красива жінка. Вона – популизатор здорового способу життя, творець авторських курсів для відновлення здоров’я і курсу тренувань для схуднення і гнучкості.

Нещодавно знаменитість вирішила підняти настрій своїм передплатникам і поділилася своїм списком принципів і нагадувань, які допоможуть подолати осінню нудьгу і насолоджуватися життям.

Осінь навіває відчуття дискомфорту?Виправляємо ситуацію!

ТОП принципів і нагадувань, які допоможуть жити з комфортом і насолоджуватися!

1. Краще зробити і пошкодувати, ніж не зробити і пожалетьОдин з найбільш банальних принципів, яким ми, тим не менш, нехтуємо. Завжди нагадуйте собі, що досвід і спогади про зроблене залишаться на все життя, або не залишаться… Але в другому випадку не буде нічого — ні поганого, ні хорошого.

2. Звичка виробляється за 21 день»Потерпіти» потрібно всього 3 тижні, а потім нова звичка міцно закріпиться у вашому житті. І, до речі, з кожним днем виконувати її буде простіше.

3. Ніколи нікому нічого не доказывайтеПотому, що це неможливо. А ще зайва трата часу.

4. Більше робіть, менше говоритеВо-перше, ви будете краще стежити за своїми обіцянками, а по-друге, станете «людиною дії».

5. Поводьтеся з людьми так, як хотілося, щоб вчинили з вамиОб це теж часто забувають. Але цей принцип дуже важливо пам’ятати і слідувати йому.Про цих принципах знає кожен з нас.Але варто їм?

© Instagram @liasanutiasheva

А сьогодні телеведуча виклала у себе на сторінці рецепт смачного і корисного смузі, який зміцнює імунітет. Більш того, такий напій Ляйсан дає навіть своїм дітям!

Сьогодні #дерзкаяготовкасляйсан 🤪пропонує імбирний смузі…Бо люблю поєднання корисного і смачного. Ділюся своїм улюбленим варіантом смузі з имберем. Він має імуностимулюючу і зігріваючу дію, ідеально підходить для осені, коли всі починають хворіти і кашляти.Чому саме він?❤Містить в собі багато цінних властивостей: прискорює метаболізм (для тих, що худнуть), пригнічує запалення, має антиоксидантну і болезаспокійливу дію.❗🙈При зловживанні — може мати ряд негативних впливів. Обов’язково прогуглите. Є протипоказання.

Інгредієнти:

  • Імбир – 2 шт.
  • Кріп і петрушка-на-віч
  • Ківі – 1 шт.
  • Огірок – 1 шт.
  • Зелене яблуко – 1 шт.

Спосіб приготування:

  • Моєму всі інгредієнти
  • Дрібно ріжемо в сирому вигляді
  • Поміщаємо в блендер
  • Не забудьте додати трохи води
  • Збиваємо до однорідної консистенції

Але все індивідуально, рецептів смузі мільйон, вибирайте за своїм уподобанням.😎Інсайт від мене: заховати зелень від дітей — завдання нездійсненне, дістануть з будь-якого супу. Смузі — моє спасіння. Привчила своїх шпигунів пити такий коктейль з додаванням меду, інакше ніяк! Збивайте ретельніше і вони не знайдуть там підступну зелень😉

View this post on Instagram

A post shared by Ляйсан Утяшева (@liasanutiasheva) on Oct 30, 2019 at 12:09pm PDT

Шанувальники дякують теледіву за корисну пораду, а деякі діляться своїми лайфхаками:

А якщо ще сельдирей додати… то ще в сто разів корисніше стане 😍

Приблизно такий же і ще додам один зубчик часнику, лимон і мед 🤗

Супер! Я люблю такі смузі!!! Тільки роблю шпинат+петрушка+ківі з шкіркою+яблуко для соковитості) так будемо ми всі здорові!!! 💪🏽

До речі, нещодавно співачка Зара поділилася приємною сніданком, який припаде до душі всім любителям полуниці, а також допоможе зміцнити імунітет!

Кожне прекрасний ранок може починатися з смачного, приємного і корисного сніданку! Полуниця — одна з найулюбленіших ягід, яку можна використати з користю для організму🍓🍓🍓В ній містяться стільки вітамінів!!!!!!!! Вони допомагають зміцнити імунітет, підтримувати роботу серцевого м’яза, знизити тиск, нормалізувати обмін речовин, вивести токсини.

Вам знадобиться:

  • 200 грам полуниці
  • 1 чайна ложка меду
  • Лимон за смаком
  • Гілочка м’яти для прикраси

Спосіб приготування:

Полуничний сік: 200 гр. полуниці подрібнити блендером, додати 1ч.л. меду, лимон за смаком, прикрасити гілочкою м’яти🍓🍯🍋 🌱

© Instagram @strawberry.farm_ekb

До речі, у своєму особистому блозі Ляйсан веде постійну рубрику #зарядкасляйсан. Вона регулярно викладає відео з тренуваннями і ділиться з прихильницями радами. Одного разу гімнастка поділилася роликом, на якому докладно показала, як зробити ноги стрункими.

  • У першій вправі додаємо роботу стопи, тягнемо сильно і так само сильно згинаємо на себе, при цьому живіт повинен бути втягнутий, намагаємося не виляти тазом. Рекомендую мінімум 20 разів.
  • У другій вправі розводимо ноги на ВАШУ амплітуду. Важливо відчувати напругу в стегнах, але при цьому зберегти пряме положення ніг, тобто не згинати коліна. Рекомендація від мене — 25 підйомів ноги.

View this post on Instagram

A post shared by Ляйсан Утяшева (@liasanutiasheva) on Jun 11, 2019 at 1:22pm PDT

Фото на анонс: © Instagram @liasanutiasheva