«Цілодобова роль батька здатна вбити романтику»: Дмитро Шепелєв вперше розповів про свою наречену

767

Дмитро Шепелєв три роки прожив у шлюбі з Жанною Фріске. Подружжя розлучила смерть – у 2015 році співачка пішла з життя в результаті важкої боротьби з онкологічним захворюванням. З тих пір шанувальників цікавило питання, як тепер живе телеведучий і чи є в його житті місце нової любові.

Дмитро зосередився на роботі і вихованні свого єдиного спадкоємця Платона, якого йому подарувала загибла жінка. Лише нещодавно в пресі заговорили, що у Дмитра з’явилася коханка і він, за чутками, вже зробив їй пропозицію. Обраницею Шепелєва стала дизайнер Катерина Тулупова. Про дівчину відомо небагато, але Дмитро нарешті вирішив розповісти журналістам їх історію знайомства.

Наші діти ходили в один дитячий садок і познайомили нас. Платон і Лада – найкращі друзі з самого раннього віку, – прокоментував він в інтерв’ю виданню Peopletalk.

© Instagram @vesti_tv

Дмитро розповів і про свою дитину. За словами телеведучого, йому подобається роль батька і він не ставиться до неї як до обов’язку і тягаря. Він із задоволенням вибирає одяг для дитини, відвозить його в гуртки і кожен вечір укладає хлопчика спати.

Ми вечеряємо разом у 19 годин. Я намагаюся якомога рідше порушувати це правило – для мене важливо по буднях проводити з сином хоча б кілька годин вранці та ввечері. Найчастіше саме я читаю йому перед сном і укладаю спати. Основний челлендж – не заснути разом з ним, – зазначає Шепелєв.

Читайте також:Для кого одягаєшся? Дмитро Шепелєв розповів про новий етап дорослішання сина

Однак телеведучий розуміє, що присвячувати себе тільки дитині не можна. Іноді потрібно знаходити час на те, щоб провести його наодинці зі своєю другою половинкою. Дмитро може залишити маля з нянею і виїхати на кілька днів з Катериною, яка теж залишає свою дочку.

Цілодобова роль батька здатна вбити будь-яку романтику. Ми намагаємося по можливості відлітати, щоб просто побути удвох. Це виходить не дуже часто – раз в пару місяців, напевно. Кілька тижнів тому ми повернулися з Мюнхена, провели там романтичні вихідні.

Сьогодні в ЗМІ з’явилася інформація про тгрядущей весілля пари. Шепелєв і Тулуппова ніяк не коментують цю інформацію.

View this post on Instagram

A post shared by Spletnik (@spletnik_ru) on Nov 13, 2019 at 7:10am PST

А ось про стосунки з родичами Жанни Фріске телеведучий відмовився розмовляти. За словами Дмитра, вони так і не зуміли прийти до згоди з питання виховання дитини. По всій видимості, Платон так і не бачиться з бабусею та тіткою.

© Instagram @zhanna_friske.fan

Нагадаємо, що Платону вже 6 років, але він уже розвинений не по роках. Зоряний батько приділяє особливу увагу освіті сина. Хлопчик відвідує басейн, займається англійською мовою з носієм і відвідує інші розвиваючі гуртки та секції.

Фото на анонс: Instagram @news_of_the_stars_, @expressnovosti, @dmitryshepelev