Що надягти: стиліст назвав найкращі образи для гостей на весіллі

1068

Існує жарт про те, що на весілля найлегше одягнутися нареченій і нареченому. А ось як бути гостям? Точніше, гостям… В Мережі чимало прикладів, коли весільне торжество ставило крапку в дружбі. А все із-за того, що наречену засмучувало плаття, в якому була запрошена.

Одна з користувачок Мережі раніше ділилася подібною історією.

На моєму весіллі за дрес-кодом була свобода, але дівчаткам написала, щоб ніхто випадково не вибрав собі сукню з основним кольором — білим. Але одна із запрошених все ж вирішила собі шити білий сарафан з дрібними квітами в підлогу і з декольте. Це з’ясувалося випадково. В результаті наречена попросила прийти на весілля в іншому плаття — у гості не було проблем з гардеробом. «Гостя» так і не зметикувавши, що білий сарафан в підлогу, це грубе порушення правил етикету та зневажливе ігнорування заздалегідь обумовленого умови, вважала за краще не приходити на весілля взагалі і більше не спілкуватися.

Детальніше:Це нахабство? Можна бути на весіллі в білому, якщо ви – не наречена?

Стиліст Тетяна Базлова склала модні поради та приклади образів, в яких кожна гостя буде «другою зіркою після нареченої, як і годиться». Фешн-експерт загострила увагу на тому, що на весілля одягати не можна:

Біле плаття гості на весіллі — моветон 100%, яке б воно «несвадебное» не було. Я б навіть беж і ivory не стала одягати, але тут вже не так строго.

© Depositphotos

Спеціаліст запропонувала варіанти образів, в яких можна комфортно почувати себе на весіллі чи іншому торжестві.

Сукню

Стильний мінімалізм, романтичне з акуратним мереживом, плаття, піджак. Сукня може бути яскравого кольору і струмливого крою.

© Instagram @tatibazlova

Спідниця

Активна спідниця, світла блуза і аксесуари з прикрасами або спідниця-міді незвичайного малюк і декорований верх. З приводу спідниці стиліст дає слушну пораду:

Хочете образ «щоб не один раз одягнути»? Ваш ідеальний варіант — спідниця+блуза. Спідницю вибираємо як можна яскравіше, багату на декор, аплікації, прикраси, фактуру. А блузу базового відтінку, але незвичайного крою (можна з невеликою декором). І так, частина образу, наприклад, блуза, може бути білою. Моветон на весіллі — це total white.

© Instagram @tatibazlova

Читайте також:Дизайнер Таша Строга пояснила, як носити спідницю-плісе, щоб вона не повнила

Романтичний комбінезон або штани з блейзером

Штани палаццо і тут знадобляться, — пояснює стиліст. — Головне, щоб вони дійсно були богемні. Їх крій вже шикарний, він святковий, залишилося знайти штани з відповідним принтом або блискучою фактурою тканини.

© Instagram @tatibazlova

А який образ ви вважаєте оптимальним для весілля в якості гостя?

Фото на анонс: Depositphotos