Чоловік з сестрою і її мамою створили окремий чат і обговорюють там нашу сімю

1177

Коли свекруха і зовиця в курсі всього, що відбувається у молодій сім’ї, де підростає малюк, як на це реагувати? Адже у них завжди є своя думка, яку, як показує практика, найчастіше критичне.

Молода матуся з ніком в Мережі Victoria поділилася історією про те, що родичі її чоловіка знають все про події у її сім’ї.

Родина мого чоловіка і він у тому числі, створили в ватсапе свою групу і спілкуються. Мене обурює, що він скидає фотографії нашої дочки і вони обговорюють. Наприклад, я скину йому фотографії, де вона в басейні або чим займалася цілий день, вони обговорять це. А коли подзвонить його сестра, і я хочу розповісти про дочку, так вона каже, що все вже знає.

Раніше вони у мене запитували про дитину, зараз все обговорюється в їх окремої групи. Адже я мама і проводжу з нею 24/7, я знаю про неї більше. Чоловік відповідає на це, а що тут такого?

Читайте також:Реальні історії: чоловік замордував заборонами про те, як треба одягатися

Автор історії зізналася, вона розмовляла з чоловіком на тему її відсутності в сімейному чаті. Наголошувала, що її це засмучує:

Він сміється і каже: «Скажу щоб додали». А сенс? Вже 3 місяці групі. Сестра створила і ніхто з 6 чоловік не подумав про мене, так навіщо напрошуватися? Швидше за все, розмови не для всіх. От і не хочуть, щоб я все читала.

Подруги в Мережі підтримали огорченную матусю. Думка користувачок не було одностайним у частині того, чи потрібно їй вливатися в цей сімейний чат чи ні. І ось що радили:

Чому Вас там немає? У мене чоловік навіть до батьків не їздить — лише з родиною ( зі мною). У всі справи присвячує, що у рідні відбувається і навіщо дзвонили, казали і т. д. Скажу навіть більше, я з його мамою розмовляю частіше, ніж він з нею — йому реально колись (Еля)

Неприємно, що вас до сім’ї чоловіка не відносять (Марія)

Не скидайте все чоловікові, залишайте якісь новини для себе. Мені, навпаки, радісно, що мене не дістають з розпитуваннями. У мене свої слухачі (Валерія)

У нас так було, я з чоловіком поговорила про це. Пояснила, що відчуваю з-за того, що мене його сім’я не приймає. Тепер все разом в чаті спілкуємося (Катерина)

Читайте також:Родина чоловіка не приймає мене

Ви перебільшуєте і ревнуєте доньку. Я скидаю фото своєї любимочки чоловікові, він їх показує всім знайомим і родичам пересилає (Анна)

Зате вас не смикають. А то почнеться: плавальні трусики не ті, а чи знаєш ти, що так не можна, а от я своїм дітям, а моя дочка дітям, а мої два місяці на горщик сідали в рік читали, два в умі множили і понеслося. Не будете встигати відбиватися (Мама)

А що ви порадите автору?

Всі фото: Depositphotos